От: Защо повече няма да отида на протест
Тоя Костов ви побърква вас защо ли ... Иначе аз съм толкова болшевик, колкото Волен Сидеров е националист ...
Redrum бате аз не защитавам никакви партийни интереси, дори не съм член на ДСБ, защото гледам, че на там биеш. Това обаче не ми пречи да вярвам в синята кауза и да помня къде бях преди 16 години и какво направих сещаш ли се ... Друга информация няма да давам.
И да ти кажа за разлика от много други п.... аз не съм си сменил възгледите от тогава само, защото се появиха някакви измислени лидери, мутри и прочие образи. И какво ако ти кажа, че харесвам Иван Костов, ще ти падна в очите ли ... Не ми пука не съм само аз, а и да съм няма да се съобразявам, с който и да е. Ще дойде ден дето ще го търсиш ама няма да го има.
Само комунягите виждат в ДСБ някакви сиви кардинали, командири, тъмно сини болшевки и т.н. В подкрепа на думите са ми огромния медиен ресурс, който бе съсредоточен в това да оплюе името на Костов и да насади на хората, че едва ли не той е виновен за нещастието на България през прехода, за който пък въобще не ми се говори, тъй като знаеш кой стои зад него.
Но питам аз защо трябва да ти ги обяснявам тези неща при положение, че ти си предубеден. Можем да поговорим и за политика ако искаш, но съм сигурен, че ти ще ми говориш за приватизации и Балкан без да признаеш нито един успех на СДС в тогавашния му вид. Сега си преписвате някакви неща, които ги направихме ние с риск за живота си пред парламента. Не съм партиец и никога няма да бъда бате, далече съм от тия работи ама това с болшевика уби рибата. Имам 10000000 причини да мразя комунисти от дъното на душата си, обаче са прекалено интимни за да ги споделям в интернет форум пък било то и Предприемач.
P.S.
Въпросът какво против мангалите имамЕ е подвеждащ и ти много добре знаеш защо! Може би нещата ще си дойдат на място ако се въведе образователен ценз за гласуване ама тогава вашият електорат ще гракне, че сме диктатори, както и го прави редовно де.
Навремето дъртите у нас ме съветваха внимавай като говориш с комунисти, защото не се знае какво може да ти сторят ... Дълго време съм разсъждавал откъде идва тая параноя, но само преди 7 години разбрах. Сега вече нема да си мълчим, пред който и да е, а балъците нека вярват на митове и легенди за лошите сини терористи вие сте майстори на това да изкривявате историята и вече години наред го правите безкомпромисно.
Болшевик съм бил пффффффффффф моят химн е Шуми Марица брато, дядо ми беше фашист, а аз най-малко имам нещо общо с болшевки, комсомолци и прочие отвратителни елементи!
Лудата България произведе ново чудо леви предприемачи и бизнесмени, наистина нямам думи какво се случва!