От: Защо сте толкова смешни
...Първо искам да се извиня за правописните си грешки в едно от предишните мнения ама ми свършваха батериите на клавиатурата. Иначе, аз не съм отмътителен и не бих паднал на твоето ниво и да се опитвам да ти го връщам, камо ли пък със спам. Аз не съм уебсмастър, аз съм боец.. запомни го.
Това, че ме квалифицираш като тъпак е малко жалко, понеже не се познаваме лично. Жалко, че те е страх като мъж да ми отговориш на личното съобение, а търсиш подкрепа от пичовете във форума. Някой ден ще се запознаеме и тогава ще те питам дали наистина, СЛЕД КАТО МЕ ПОЗНАВАШ би ме нарекъл тъпак? Не е заплаха, просто не можеш да си вадиш изводите както на теб ти изнася. Аз лично се занимавам с уаит хет сайтове, иначе от блекхет се печели и то много, просто имам морал на по-високо ниво.
П.С. Да допълня, че не съм пуснал аз тази тема, да не се объркате
Последен Edit: Това, че не можеш да се справиш със спама в блоговете си, говори за професионалното ти ниво (да ти печелиш пари, да ти имаш последователи, но ти не можеш да си промениш кода по елементарен начин за да няма вече спам?) Аз който не разбирам нищо от php мога да го направя.. но според теб аз съм тъпак.. Ако не беше жалко, щеше да е смешно.
Послеееедно допълнение, че не се сдържам: Значи според теб е високо морално-интелигентно-възвишено да продаваш хапчета? Да значи съм тъпак, но поне имам морал т.е. морален тъпак!