Slavchev
Well-Known Member
От: Re: Защо хората пускат постни обяви?
То въпроса не е да го напишеш все едно си най-доказаният търговец, а да е до известна степен грабващо, но до голяма степен информативно. Тоест пишеш го така, както мислиш, че би ти харесало да го видиш написано. Ама явно на хората им харесва да гледат само "продава се" и "евтино". Другото е без значение :twisted:
Вчера видях една тема за продажба на линкове с "изчерпателното" съдържание "PR3 линкове - 30 лв / година | Само 1-2 линка ще бъдат продадени.", което цепи мрака. Дано продаде тези 1-2 линка или линк и половина. Но не съм опримист. Пожелавам му успех. Поне са ентусиасти хората. Кое ви грабва в това "велико предложение"? Че са на изчерпване, че е PR3, цената? Не знам. Нито колко трафи прави, нито дали си десети или стотен линк, къде си разположен, има ли опция да ротираш сайтове на мястото, колко символа са позволени, тръст на домейн и какви ли не още неща, които не знам защо са пропуснати. Мързели големи. После "ама аз не мога да го продам". Каква изненада, разбираш ли. И тия от техномаркет им вадиш думите от устата, за това всички пазаруваме онлайн.
То въпроса не е да го напишеш все едно си най-доказаният търговец, а да е до известна степен грабващо, но до голяма степен информативно. Тоест пишеш го така, както мислиш, че би ти харесало да го видиш написано. Ама явно на хората им харесва да гледат само "продава се" и "евтино". Другото е без значение :twisted: