SinisterSmile94
Active Member
Ако искате по-бърз браузър, си изтеглете slimjet, ще останете доволни.
Пробвай го, аз преди няколко месеца го намерих и съм много доволен. Зарежда супер бързо страниците, и до сега нямам ядове със него.Тоя джет не съм го чувал даже. Кво представлява? А колкото до Макстона, пробвах го преди 1 година, и всички сайтове ми зареждаха строшени. Не, мерси, тоя Чайник-браузър.
Това го знам, но ми върши наполовин работа. Например на профила ми за файърфокс имам определени табове, които се появяват след синхронизацията, на тези табове имам линквое за вход в админ във сайтовете ми свързани със сервиза и POS терминал, плюс линкове за разплащателни сметки, профили в Epay.бг и пейпал и т.н. Освен паролите, табовете и подредбата им ми са важни. Иначе плъгина е полезен за мен за лична употреба, но за работа не става. Освен това, като добавя нов таб, всички вече синхронизирани машини с файърфокс браузър ми извеждат новите табове. Както и историята, и тя ми трябва в доста случаи, особено ако някой нещо е забравил.За това реално ползвам два браузъра, различни, за да мога на единия да имаи служебната информация със табове и история, на другия браузър всичко останало плюс лични профили, пощички и тем ти му ала балаКаквото ти е запаметено в профила си го има и на другата сесия - запаметените пароли работят и там, даже може няколко сесии да се пускат и да се логнеш повече пъти ако искаш.
Преди година все още беше нов и си имаше недостатъците, за сега при мен лично не е имал проблеми. И върви сравнително лекичко.Тоя джет не съм го чувал даже. Кво представлява? А колкото до Макстона, пробвах го преди 1 година, и всички сайтове ми зареждаха строшени. Не, мерси, тоя Чайник-браузър.
Младеж, Слимджет е със старото ядро на Хром. Нямаш ли проблем със сайтовете, особено със сайтове без Ip, но със SSL ?!Ако искате по-бърз браузър, си изтеглете slimjet, ще останете доволни.
Не нямам проблеми със SSL за сега.Младеж, Слимджет е със старото ядро на Хром. Нямаш ли проблем със сайтовете, особено със сайтове без Ip, но със SSL ?!
:O Чудно, последно го тествах преди около 2 години, явно имат ъпдейт, ще си го сваля да го тествам пак. Интересно...Не нямам проблеми със SSL за сега.