Poltargaista
Active Member
От: Re: За Гугъл + или защо не може да ползвате рел=аутор в Предприемач
Аз съм се линкнал в +Predpriemach още преди да сложа подписа. Наистина обаче пробвах rich snippet testing tool-а и на моя тема дори не хваща rel=author, камоли да го визуализира в SERP-а.
Сега погледнах, че и в темата липсва ?rel=authro (умишлено е сгрешено) в края на линка. Явно филтрацията освен в подписите - хваща и темите. Т.е. не може да се ползва тук в момента, освен ако не се сложи като атрибут в <a href, но не ми е ясно как ще стане. Не съм ровичкал из IPB-то.
EDIT: Тестване на rel=author: [SUP]
то не може в подписа да се използва Във форума може.... който отваря нова тема може да си го слага ръчно в първи пост ...
за да илзезе в серпа трбява да добавите и линк наобратно от гугъл +
@ Полтъгайса това с изчезването от на рекламате от аякс едитора някакъв мишмаш и само за този който едитва докато рефрешне не му го показва коректно
Аз съм се линкнал в +Predpriemach още преди да сложа подписа. Наистина обаче пробвах rich snippet testing tool-а и на моя тема дори не хваща rel=author, камоли да го визуализира в SERP-а.
Сега погледнах, че и в темата липсва ?rel=authro (умишлено е сгрешено) в края на линка. Явно филтрацията освен в подписите - хваща и темите. Т.е. не може да се ползва тук в момента, освен ако не се сложи като атрибут в <a href, но не ми е ясно как ще стане. Не съм ровичкал из IPB-то.
EDIT: Тестване на rel=author: [SUP]
+Ангел Порязов - Профил в Google+
[/SUP]
Последно редактирано: