От: Предлагам ПОСТОЯННА работа.
Колкото и да искам не мога да не отговоря на провокацията от страна на този "Работодател"
За твое голямо съжеление не съм приятел на Роба който е избягал от теб избирайки Свободата пред Ангарията за 300 лева в твоя "Топъл" офис
NIKS,
Топлият офис също ти бодеше очите, а има хора които не могат да си платят сметките за тока и цял ден на топло, че и пари им идват добре. Или това сам не можеш да прецениш?
А ето какви "Хора" търсиш да ти вършат Мръсната работа, които не могат да си платят Тока.
Браво, да ти имам и "Работата" и теб като " Работодател", ти си представителна извадка на 90 % от така наречените "Бизнесмени" в България.
Ми така де при минимална "заплата" от 260 лева всеки Миндил който ги извади се Изявява като "Работодател" и реве че няма РОБИ да му слугуват или че Робите му избягали още първия ден какъвто е случая при теб и който случай придаде 100% достоверна информация за теб като "Работодател" и за твоята фирма.
А факта че отново не обявяваш какво е възнаграждението за предлаганата от теб "работа" още веднъж потвърждава и без това вече доказаната моя теза.
Що се отнася до моите възможности не си ти човека пред който ще ги демонстрирам или от който ще търся работа или съдружие, нито си ми на акъла, нито на образованието, нито на способностите ми.
По отношение на загубеното време слабо ме интересува твоето време а само моето. Ти ако си достатъчно Ясен и готов да дадеш Конкретни Отговори на Конкретни Въпроси( ти доказа че не си ) още по телефона, няма да се стигне до загуба на време нито от моя нито от твоя страна.
Но ако извадиш изтъркания вече псевдо мотив на т.н Български "Бизнесмени" за да могат да ти подхвърлят коматчето хляб наречено "Заплата" ела на интервюто да видим какво можеш без да си готов да ми предложиш срещу моето можене адекватно заплащане, тоест с една дума ми загубиш времето тогава ще видим кой е Бито и кой Пребито куче.
PS
Не е въпроса какво аз мога а какво ти и твоята така наречена фирма можете и каква ще бъде ползата и материална и духовна от моето присъствие при вас, както и каква ще бъде вредата за мен от ежедневните ми срещи с теб, които могат да станат реалност само в мечтите и сънищата ти.