Много ти благодаря за помощта колега.Респект.
Как мога,да проверя на моят приемник дали имам ccam иши oscam ?
Извинявам се ,некомпетентността ми,но сега се уча и ми е интересена материята.
Някъде в настройките трябва да е.Но има скрито меню.При редлине се отваряше с 6969.На твоя не знам.Но, определено ти нямаш oscam.Това е при енигма приемниците.
Твоя поддържа само ccam и други камове.
PSS6912 DVB-S/S2 HD сателитен приемник за свободни програми PACO STAR, с възможност за iptv LED дисплейПоддържа приемане на DVB-S2, DVB-S сигнали със стандартна
pacostar.eu
извадка от линка
Поддържа USB PVR & TimeShift, родителски контрол и списък любими канали
IPTV, Youtube, Weather, Xstream, Stalker, Multistream, PLP0
Поддържа CCCAM, MGCAMD клиенти
Да знаеш голяма краста си е!
Може да се регистрираш във форума за
сателитна телевизия dtv има раздел за PACO STAR
прочетено там:
След като се натисне меню и 99999 изписва IKS Enabled в подменюто на Настройки се появява ПРОТОКОЛ . Влиза се в Протокол и по подразбиране е Изкл. Ако се избере Avanti показва до кога е активно. Ако се избере CCCAM с жълтия бутон се избират да се редактират линията. Със стрелка наляво надясно се редактират до 16 линии. Червения бутон ги вкл./ изкл. Жълт се запазват настройките, зеления бутон за рестарт на линията.
Доста от нещата ги прочетох и научих от там.Макар да са цънцари откъм сведения, защото повечето са магазанири и шейхове продаващи нелегално интернет плейлисти за телевизии.Аз този сайт съм го отсвирил отдавна. В калдата са супер форумците.Гледам твоя поддържа и иптв плейлисти.А там има много, които предлагат безплатно