nandibandi
Well-Known Member
Мега тъпото говедо дойде да излее един тон обиди. Що ни занимаваш с жалкото си съществуване, бе боклук?
За боклуци точно ти ли си седнала да пишеш, стара моме. Бягай, че котките ти сигурно умират от скука. Просто си ви дразня, защото сте въздухари. Много говорите, нищо не правите.Мега тъпото говедо дойде да излее един тон обиди. Що ни занимаваш с жалкото си съществуване, бе боклук?
Мисля че е дошъл монента да се вземете Не ви ебавам. Ще ставам кумЗа боклуци точно ти ли си седнала да пишеш, стара моме. Бягай, че котките ти сигурно умират от скука. Просто си ви дразня, защото сте въздухари. Много говорите, нищо не правите.
Мисля че е дошъл монента да се вземете Не ви ебавам. Ще ставам кум
Просто си ви дразня,
Залагам 30 лв че кака би била значителен ъпгрейд в сравнение със сегашната му половинка.
Остави да се вземат. Мисля, че си приличат. Не си чак толкова заядлив.Залагам 30 лв че кака би била значителен ъпгрейд в сравнение със сегашната му половинка.
ПП: мога да добавя и 1 сиво-бял котарак... намъкна се под леглото одеве и не мога го изгона.
Умно момче си ти. С малки суми се влиза в такива рискови операции.
А, тогава каката няма да я даваме.Залагам 30 лв че кака би била значителен ъпгрейд в сравнение със сегашната му половинка.
ПП: мога да добавя и 1 сиво-бял котарак... намъкна се под леглото одеве и не мога го изгона.
Да. Сори, ама не изглеждам като .Залагам 30 лв че кака би била значителен ъпгрейд в сравнение със сегашната му половинка.
Аз аргументи пускам, кой ги чете е друг въпрос. Да, не са Гласове. Може би там е проблема, или от фейсбук страницата на майка Раша. А кой колко енслепка във форума ще кажат другите, а не люзър като теб. Като те чета теб и още няколко идиота доста добре мисля, че си живея. Просто е човек, който не намира себе си в света, не се адаптира. Като гледам мрънкането ви за ЕС, май влизате доста добре в графата.Ма кой си мислиш, че дразниш, бе льольо? Ти си смешката на форума. Виж си предишните два поста - ти не можеш да разбереш елементарно изречение. Да го осмислиш. Аз искрено недоумявам как функционират толкова тъпи хора на дневна база? Без личен асистент? Ама не асистент в смисъл на секретар-гувернантка, а в смисъл на човек, осигуряващ социални грижи.
Нямаш аргумент и се хващаш за дебилните си представи за личния ми живот. Жалко просто импотентче.
Умно момче си ти. С малки суми се влиза в такива рискови операции.
Въх, тя да не яде котки?Да. Сори, ама не изглеждам като .
Нямам интерес.
Като гледам мрънкането ви за ЕС,
Янис почупи Джокович на Австралийския опън. Как ти се струва?Критиките по адрес на ЕС (SS) са напълно основателни и идват от различни нива - от обикновените фермери до топ икономисти като Янис Варуфакис. Кухата ти тиква няма как да осмисли, че за масовите простести в Германия, Холандия, Полша, Литва, Румъния, Франция си има основателна причина. Ти може да си напълно доволен от лайната, които ти сервира фон дер Лайнен, но нормалните хора си искат традиционната храна, която ни дава майката природа. ЕвроРобе!
Виж файлът 31901
Критиките по адрес на ЕС (SS) са напълно основателни и идват от различни нива - от обикновените фермери до топ икономисти като Янис Варуфакис. Кухата ти тиква няма как да осмисли, че за масовите простести в Германия, Холандия, Полша, Литва, Румъния, Франция си има основателна причина. Ти може да си напълно доволен от лайната, които ти сервира фон дер Лайнен, но нормалните хора си искат традиционната храна, която ни дава майката природа. ЕвроРобе!
Виж файлът 31901
Не съм несъгласна, в зависимост от това за кой Янис говориш.Янис почупи Джокович на Австралийския опън. Как ти се струва?
За украйна ли говорим? О, няма как да е за украйна - там е демокрация. Такава свобода е, че ако членовете на опозиционните партии искат да влязат в затвора, никой няма право да ги спира. Близките на Гонзало Лира мислят по същия начин. ИскАл - умрЕл, всеки сам си решава.Там протестите са по-сложни, защото свършват много зле за присъстващите...
Майката природа, дрън-дрън, а хората протестират за пари и си гонят техните интереси като цяло.
Яник Време е за смяна на поколенията... в тениса.Не съм несъгласна, в зависимост от това за кой Янис говориш.