Дай да видим как я измерват, като процент от БВП ли в цени ли в кво. В момента си пуснал едни каритнки без дори да е ясно дали става въпрос за тия страни, които твърдиш, отделно си пуснал само до 2020, да видим какво се случва в кризата, точно когато се наливат новите пари. Като пуснеш нормален източник, ще ги коментираме пак.
Хаха, е как, графиките ги прайх ги на Шопа, а страните реално са Гана, Йемен и Судан. Естествено че ще дам до 2020, нищо че се вижда покачването на кривата от началото на конфликта в Украйна, та до ден днешен.
Годините са през 5, виж къде свършва 2020 и къде свършва кривата.
Ако ти е трудно, по-късно ше ти "нарисувам" кривата за последните 5 години.
Или за най-сигурно.. ти направи сравнение на инфлациите и ни покажи колко по-зле сме били, щото сме в периферията. И да приключваме.
Обясних ти що не е обективен примера, както няма да е обективен ако дадем разликата с инфлацията с водещите икономики.
Не е така, в едния случай ти твърдиш, че го отнасяме много по-зле, а в другия случай е просто пример, че има страна дето е икономически напред дори и с борд.
Тва зависи от нас. Иначе дано поне си разбрал, че дундуркането е сега.
Мда, от нас си зависи, а не от зоната, каквато е мечтата. За дундуркането и преди съм ти казвал, че в момента сме на дотации от ЕС, т.е. спор нямаме по тааа тема.
Аз не видях такова нещо, казват че им се отразило кофти заради вдигането на лихвите, ако не си с над 100% дълг нема да ти се отрази толко зле, те нещата са навързани. Ако не бяха в еврозоната с тоя дълг одавна да са фалирали, та не знам заради нея ли са зле или заради нея са добре?
Т.е. ти казваш същото, ама си спестяваш, че е проблем на "общото" спасяване, което не работи за всички...