$INeed$
Well-Known Member
Да, нямаха нужда и всякакви извращения бяха нормални. Като по соца.Те са за вас евроробите, станаха модерни след ЕС. Преди хората нямаха нужда
Да, нямаха нужда и всякакви извращения бяха нормални. Като по соца.Те са за вас евроробите, станаха модерни след ЕС. Преди хората нямаха нужда
Да, нямаха нужда и всякакви извращения бяха нормални. Като по соца.
Да. Явно е натурален идиот.Виж, че си пуска повърните и пропагандата ежедневно, като радиоточка е тоя негодник, а е слуга в Англия, баси жалкарския живот - в едната част робуваш, а през останалата спамиш в нета колко ги мразиш и как искаш русия да те *** в гъза.
Ганг-банг, садо-мазо, наркомани, козоеби, педали и прочие гадости за пръв видях да се рекламират по медиите след 1990-таДа, нямаха нужда и всякакви извращения бяха нормални. Като по соца.
Да, защото преди и медиите бяха 2, и двете държави. За козоеби, не знам къде си гледал, но е хубаво да знаем наклонностите ти.Ганг-банг, садо-мазо, наркомани, козоеби, педали и прочие гадости за пръв видях да се рекламират по медиите след 1990-та
Частни медии или броя им не означава прозрачност и достоверност Предпочитам да ми спестяват 13 разновидности на човешкия пол и кой какви наркотици кълве.Да, защото преди и медиите бяха 2, и двете държави. За козоеби, не знам къде си гледал, но е хубаво да знаем наклонностите ти.
Популярна българския медия, цитат от днешна публикация:Да, защото преди и медиите бяха 2, и двете държави. За козоеби, не знам къде си гледал, но е хубаво да знаем наклонностите ти.
Точно това е проблема, момче недодялото. Имаш две медии, една радио точка и всички бълват една и съща простотия. Всеки сам преценя от къде да се информира в днешно време. Никой не те задължава да гледаш една или друга медия. Има стотици хиляди по целия свят. И стига с този пол, ставате банални и се изтърквате. Обратни има по целия свят, а в мизерните държави като Русия, Северна Корея и други диктатури - там положението е до крайно извращение, защото няма какво друго да правят.Частни медии или броя им не означава прозрачност и достоверност Предпочитам да ми спестяват 13 разновидности на човешкия пол и кой какви наркотици кълве.
Япония е била стотици години в изолация и забрана за контакти с "цивилизовиния" свят и само е спечелила. Същото е било и преди 89-та тук повече сме спечелили отколкото загубили. И да не забравяме все пак Желязната завеса е рожба на "цивилизования" свят не на каманистите
Това не го говори никъде, за да не ти се подиграват. В момента Япония е световен икономически лидер именно заради това, че не е в изолация, а напротив - отворена е към целия свят. Ама си доста глупав, честно.Япония е била стотици години в изолация и забрана за контакти с "цивилизовиния" свят и само е спечелила. Същото е било и преди 89-та тук повече сме спечелили отколкото загубили. И да не забравяме все пак Желязната завеса е рожба на "цивилизования" свят не на каманистите
Мизерна ти е кратуната проста.мизерните държави като Русия, Северна Корея и други диктатури
Страхотна мисъл, дрисък.Мизерна ти е кратуната проста.
Няма идея какво е Русия, ама повръща ли повръща лево-либерастка пропаганда, гнойния цирей.
Biaaro, като човек, който е ходил многократно, ви каза какво представлява Русия, включително местата извън Москва и Петербург, ама кой да слуша/чете. По-лесно е да говориш за ''мизерията'' в една огромна държава, докато живееш в коптора на Европа. Така правят безмозъчните папагали.Страхотна мисъл, дрисък.
А ти щото знаеш. Всички русофили все там ходите на почивка. Смях, баце, смях.
И там ако случайно някой се подлъже е Москва център или Санкт Петербург. Всичко друго дниоч. Но ти като един редовен турист явно знаеш.
Мен твоите впечатления ме интересуват? Другите да спорят с мен, ако решат. Оня бил ходил, ти не четеш ли? А ти някъде извън целото ходила ли си, че пръскаш акъл?Biaaro, като човек, който е ходил многократно, ви каза какво представлява Русия, включително местата извън Москва и Петербург, ама кой да слуша/чете. По-лесно е да говориш за ''мизерията'' в една огромна държава, докато живееш в коптора на Европа. Така правят безмозъчните папагали.
Значи е едно исъщо дали са две или двеста след като бълват помия. По-добре тогава да само две и всеки да е наясно от къде идва помията Точно там е проблем, че почти няма от къде да се информираш без пропаганда. Когато си наясно с пропагнадта при две медии доста по-лесно отсяваш или се досещаш между редовете за какво иде реч. Когато 200-300 "свободни" медии обливат "мислещите, че са свободни" с техните версии всеки си намира какво да пасне на неговите мерациТочно това е проблема, момче недодялото. Имаш две медии, една радио точка и всички бълват една и съща простотия. Всеки сам преценя от къде да се информира в днешно време. Никой не те задължава да гледаш една или друга медия. Има стотици хиляди по целия свят. И стига с този пол, ставате банални и се изтърквате. Обратни има по целия свят, а в мизерните държави като Русия, Северна Корея и други диктатури - там положението е до крайно извращение, защото няма какво друго да правят.
Такааа, непознаването на историята определено ти пречи. Около 1610-1615 година Иеясу Токугава налага пълна изолация на Япония за западното влияние продължило около 250 години колкото е управлението на шогуната Токугава. Всички християни са избити и религията им е забранена.Това не го говори никъде, за да не ти се подиграват. В момента Япония е световен икономически лидер именно заради това, че не е в изолация, а напротив - отворена е към целия свят. Ама си доста глупав, честно.
Разбира се, ходила съм, и не като гастербайтер.А ти някъде извън целото ходила ли си, че пръскаш акъл?