За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

• За

Votes: 40 59.7%
  • Против

Votes: 28 41.8%

• Общо гласове
    67
И до ден днешен Япония предимно изнася.
Западни продукти много трудно пробиват на японския пазар. Телефони Apple са едно от малкото изключения.

Мигранти не приема.

Много е отворена към света.
Не не е отворена, продава по цял свят. Отворена, драги ми означава да има внос и износ с целия свят. Научете ги тези дефиниции. :)
А изнася повече, защото е много по-добра в доста аспекти. Но не е само iPhone.

До известно време мърчедайсинга на Бекъм беше обсебил Япония:

Сега има много други европейски и американски звезди, също с голяма популярност в Япония и съответно брандовете, които представляват - също. Нещо не са си правилно сверени часовниците. Не е добре да се гледа само от камбанарията на джуджето. ;)
Виж Русия е затворена, защото нищо от там не става. ;)

Празници са, стига сте се карали... Къде ви е Коледния дух?

Виж файлът 31295

И ний сме европейци. И у нас плащат прескъпо за евтина халтура. ;)

След прибраните набързо ''златни арки'', се пръкна неква нова арт инсталация. Подозирам, че е спонсорирана от ортопедията в Пирогов. Ей, ненаядоха се тия!

408159938_10232983208348237_3010410391215550605_n.jpg

Разбира се, ходила съм, и не като гастербайтер.

Като цяло е тъпо да противопоставяте Русия на Европа, защото най-ключовата част от Русия (там, където е властовият център) е част от Европа. Европа НЕ МОЖЕ без Русия, затова сащ предизвикаха тая война - за да се облагодетелстват финансово и да намалят икономическият подем на Европа, така че тя никога да не е способна на конкурентоспособност и независимост от сащ.

И да, доверявам се на хора, които са ходили някъде, където аз не съм, вместо да слушам чутовно глупави хора, които не само НЕ СА ходили, но мразят цяла държава, понеже не харесват колите, които тя произвежда.
Super. И къде точно си ходила? Не ми казвай Русия? Беларус? Сибир? :D

Не са само колите, цялото им прогнило самосъзнание. ;)

Такааа, непознаването на историята определено ти пречи. Около 1610-1615 година Иеясу Токугава налага пълна изолация на Япония за западното влияние продължило около 250 години колкото е управлението на шогуната Токугава. Всички християни са избити и религията им е забранена.

Разбира се имало единици бели ( монаса, разни нагли тъговци и т.н) , но точно тази изолация е помогнала на Япония да съхрани културата и манталитета си и при среща с "цивилизовани" да може да извлича ползи 🤭
Не ми трябва история, за да се види, че в в момента Япония е икономически гигант, наравно със САЩ и Китай. По-скоро е време за лоботомия, историята си я учи, но за да схванеш разликите ти трябва добре работещ мозък.

Именно те са еквивалент на думата цивилизация. Но и това трудно ще го разбереш. ;)

Сега има много други европейски и американски звезди, също с голяма популярност в Япония и съответно брандовете, които представляват - също. Нещо не са си правилно сверени часовниците. Не е добре да се гледа само от камбанарията на джуджето. ;)
Виж Русия е затворена, защото нищо от там не става. ;)
Тоест продаването на китайски тениски с бранд ( Бекъм, Николета Лозанова или Везенков) е върха в икономическите удари и бележи грандиозен успех за японската иконимка?

В Русия никой не иска да си продава марковите джапанки и тоалетната вода и са загубени на веки...

Не ми трябва история, за да се види, че в в момента Япония е икономически гигант, наравно със САЩ и Китай. По-скоро е време за лоботомия, историята си я учи, но за да схванеш разликите ти трябва добре работещ мозък.

Именно те са еквивалент на думата цивилизация. Но и това трудно ще го разбереш. ;)
Именно защото ограничават влиянието на "цивилизования свят" върху тяхната цивилизация. Ма четенето и разбирането са различни неща 🤭

И къде точно си ходила? Не ми казвай Русия? Беларус? Сибир?
Тъп си, Саше, ама много! Преди два поста ме подиграваш, че не съм ходила в Русия, а вече ме питаш там ли съм ходила.

Освен това, Сибир е област в Русия, а не отделна държава - тва за протокола.

Била съм в Швеция, Германия, Англия от западните. От източния блок съм била в Чехия, Словакия и Полша - на гости. Между другото, само минавайки с автомобил, бях омагьосана от Унгария. Будапеща категорично (за мен) е най-красивата европейска столица, без да съм била във всички, разбира се.

След прибраните набързо ''златни арки'', се пръкна неква нова арт инсталация. Подозирам, че е спонсорирана от ортопедията в Пирогов. Ей, ненаядоха се тия!

Присеща ме за това:

Западът прелива от хуманизъм и грижа за човека 😆

Гледам, че споделяте коледни украси.. розовите еднорозчета у Софето коментирахте ли ги?

original.webp

А, тва може би са Снежанка и вероятно елена Рудолф, който се самоопределил като неква птица.
original.webp
original.webp

Някой са му останали греди от покрива или барбекюто и усвоява евро-парички, ма иначе паметниците им пречат, че били грозни :D

То цялата Sofia прогнила от педерастия и некадърници, ма нали сме лево-либерални... :)

Западът прелива от хуманизъм и грижа за човека 😆
Еее, нашите са хуманни. БраКята мое си ги земат тия талпи и да се греят поне месец за сметка на арт-инсталаторите.

С д
Какво знаеш ти за самосъзнанието на руснака, бе галош? С колко руснаци си общувал??

Айде малко да се пообразоваш, че си тотал щета

Достатъчно. И ги гледам как мрът като мухи за всеки луд на чело на родината им. И това вече столетия наред. ;)

Не ти е време да си отвориш акаунта в онлифенс. :) Айде, че този Пейпал не се пълни сам. ;)

Тъп си, Саше, ама много! Преди два поста ме подиграваш, че не съм ходила в Русия, а вече ме питаш там ли съм ходила.

Освен това, Сибир е област в Русия, а не отделна държава - тва за протокола.

Била съм в Швеция, Германия, Англия от западните. От източния блок съм била в Чехия, Словакия и Полша - на гости. Между другото, само минавайки с автомобил, бях омагьосана от Унгария. Будапеща категорично (за мен) е най-красивата европейска столица, без да съм била във всички, разбира се.
Питам те просто, защото може да си ходила в съседното село и да ти се е видяло като в Русия, но по добре. И все говорим за жена, която не е много наясно със себе си, та реших, че може да си забравила или просто другото ти (7-мото) ТИ да е било.

Значи си била на запад? Пиши ми като минеш на Изток. Да споделиш как е хавата. В случай, че не те мобилизират някъде, че си толкова пиперлива като езика ти, ще мачкаш.

Гледам, че споделяте коледни украси.. розовите еднорозчета у Софето коментирахте ли ги?

original.webp

А, тва може би са Снежанка и вероятно елена Рудолф, който се самоопределил като неква птица.
original.webp
original.webp
Виж по-горе как я карата в соц страните дедо мраз. :) Като в Кошмари на Елм Стрийт. Тук се изложиха много, но тях трудно ще ги стигнем. Тази година ще ги въоръжат милите децата, нещо като подготовка за бъдещото им предназначение. ;)

Тоест продаването на китайски тениски с бранд ( Бекъм, Николета Лозанова или Везенков) е върха в икономическите удари и бележи грандиозен успех за японската иконимка?

В Русия никой не иска да си продава марковите джапанки и тоалетната вода и са загубени на веки...
Те са загубени по друга линия. ;)

Да китайски са, ама минават през западния бранд и не ти е $1, а няколко десетки $. И да, икономика е това смотльо. ;)

С д

Достатъчно. И ги гледам как мрът като мухи за всеки луд на чело на родината им. И това вече столетия наред. ;)

Не ти е време да си отвориш акаунта в онлифенс. :) Айде, че този Пейпал не се пълни сам. ;)

Тва не го разбраах, но не ми го обяснявай. Нека си представяме, че за първи път в живота си си казал нещо оригинално. ;)

В случай, че не те мобилизират някъде
Ако се стигне до мобилизация в България, ти пръв отиваш мърцина, мойто момче. Освен това, войнолюбците не са в Русия, а оттатък океана. Русия 8 години се мъчи да избегне тая война, ама кой ти следи хронологията на събитията.. Изведнъж, както всичко си беше мирно и тихо, Путин нападна усрайна - непредизвикано. :)

Горе