NovaPS
Well-Known Member
Да. Тотална. Сега се гръмни някъде, където ме минават хора.
Предполагам ТЕ минават през задния двор, т.е. искаш да си гръмна задника ли? ШСИ помисля, мерси за предложението.
Да. Тотална. Сега се гръмни някъде, където ме минават хора.
Светни ме. Да схванем всички.Ама ти наистина не вдяваш, нали?
Във всеки пост това правя. Обаче мъглата е много гъста и гледам започва да се желира...Светни ме. Да схванем всички.
Ще направя лек опит.Дано да ти се получава, защото аз връзка не виждам между бедствие в България и лошия Сорос. Но нищо, щом ти я правиш, това е важно. И кретена горе да лайква.
Нито едните, нито другите следват европейския модел ама пак не схвана. Европейския модел го виждаш всеки ден в България.Германия и Англия
Нито едните, нито другите следват европейския модел ама пак не схвана. Европейския модел го виждаш всеки ден в България.
Германците си имат процедури създадени от познай кой Англичаните не им хареса някой да им дава наклон на процедурния и показаха един розов и тлъст пудинг на ЕС. Познай от три пъти кой му гризе главата ....
Ладите поне идваха, което говори красноречиво за етиката и коректността на доставчика.
Малко по-различна е техниката, ама карай. То за жените дали е самолет или кола няма значение, важното е да е розово и да с уши на предния капак.Ладите поне идваха, което говори красноречиво за етиката и коректността на доставчика.
Този тиняк Карбовски ли си цитираме? Падение след падение. Този е може би най-големия гнусняр някога водел се за журналист.Смешните лево-либерастчета си мислят, че нещо се е променило, че сме станали демокрация... Чудя се защо се хабиш да му обясняваш.
Между другото, оказа се, че в Гьотеборг, Швеция снегопочистването също е на пауза. Явно е директива на ЕС - повсеместна.
И двете са продукт, който плащаш и получаваш - поне така трябва да бъде.То за жените дали е самолет или кола няма значение,
terminally online
Дефинирай ''терминално'' в контекста на поста си, щото ми се чини, че бъркаш значението на думата.терминално онлайн са
Едното сякаш е за масовия пазар, уж. Другото трудно стига до отворения пазар и е идея по-сложно за направа. На теб оставам да се сетиш кое какво е.И двете са продукт, който плащаш и получаваш - поне така трябва да бъде.
Дефинирай ''терминално'' в контекста на поста си, щото ми се чини, че бъркаш значението на думата.
Къв отворен пазар, бе пиле шарено? Тук става въпрос за договорни отношения между ''партньори" - плащаш - давам. Два пъти плащаме за некви прескъпи щатски пръдни, а междувременно изпадналите руснаци бълват военна продукция като луди. Вече почвам да си мисля, че тая война беше провокирана в полза на руското ВПК, а не на щатското.Другото трудно стига до отворения пазар
Колкото и пъти да погледнеш кадри от съвместни учения на НАТО, нашите се разпознават от километри... по ДЪРВЕНИТЕ приклади и ложи на калашките модел 1948 годинап.с. Докато бяхме във варшавския договор имахме цялото необходимо военно-техническо оборудване. После трябваше да го нарежем за скрап, щото партньорите ще ни дадат ново, по натовски стандарт. Ама друг път.