mr.storeman
Member
От: За колко пари работите дневно ? с нова анкета
Вие за пари ли работите?аз си мислех че заради тръпката!!!
Вие за пари ли работите?аз си мислех че заради тръпката!!!
Лично аз съм експерт по комуникации от 13 години в София, та не мисля, че съм излъгал с нещо Даже напротив!
Колкото до това, да снимаме мерцедеси и апартаменти, не мисля, че е сериозно! Карам BMW доста старо, въпреки, че имам пари в кеш, да си купя доста по-ново!
А карам БМВ 5-та серия, защото пътувам доста. 200 000 км. за последните 5 години и поради това ми трябва голяма и удобна кола. Няма как!!!
Но няма да го направя!!! Това би било най-голямата глупост! Вместо да инвестирам парите си, да ги харча за коли и т.н.
Това е и основния проблем в България! Парите не се инвестират в проиводство и подобряване на процесите и т.н. а в коли, вили, жени и т.н. Как да се оправим?
Снощи обсъждахме бизнеса на едни италианци в пловдивско, които дават работа на 150 човека! Работят на супер малка печалба и всичко реинвестират.
За последната година са наели 50 нови работника!!! Ето така се прави, а не мезонет, Бентли и после фалит...
Лично аз в момента обмислям да инвестирам в трайни насаждения, което е нещо доста различно от комуникациите и Интернет бизнеса, но не мисля, че е лошо.
Също така обмислям биопроизводство, но първо ще проуча много добре как мога да изнасям в чужбина. Имам и още идеи, но както и да е!
Важно е като печелиш, да свършиш нещо полезно с парите. Иначе не си предприемач, а поредния БГ тарикат с Мерцедес, в който вместо Вивалди, слушаш Сашка Васева.....
Не е важно колко печелим на ден важно е колко ще можем да харчим на ден когато спрем да работим. Та според мен по-важният въпрос е: Кое е по добра опция за бъдещето, спестяването или инвестирането и кое от двете ще ни подсигури по-добър живот!
Иначе ако не се отклонявам от темата - гласувал съм.
Не е важно колко печелим на ден важно е колко ще можем да харчим на ден когато спрем да работим. Та според мен по-важният въпрос е: Кое е по добра опция за бъдещето, спестяването или инвестирането и кое от двете ще ни подсигури по-добър живот!
Иначе ако не се отклонявам от темата - гласувал съм.
пуу че е вярно това чак ме е яд,
и мен това ме притеснява,
не колко печеля днес, а с колко ше разполагам когато спра да работя...
Важно е като печелиш, да свършиш нещо полезно с парите. Иначе не си предприемач, а поредния БГ тарикат с Мерцедес, в който вместо Вивалди, слушаш Сашка Васева.....