За операторите и смс-ите с добавена стойност

Много разправия за нещо което искам да знам от любопитство.

Необходимо е да изпратите запитването си до [email protected] , като опишете вътре информация за фирмата - име на фирмата и ЕИК (или номер по ДДС) , информация за услугата - каква услуга с добавена стойност искат да предоставят (обаждания или SMS), кратко описание на тази услуга, очакван месечен трафик на тази услуга в лева за 6 месеца напред, опит в предоставянето на такива услуги .

Желаещите да ползват услуги с добавена стойност кандидатстват от името на юридическо лице (ООД, ЕООД, "ЕТ", гражданско дружество, събирателно дружество и т.н), а не като физическо лице.

Аз вече съжалявам, че пуснах тема тук. Другия форум който посещавам е калдата - там пиша винаги когато омам софтуерен или хардуерен проблем и винаги се намират няколко човека с подходящите знания. Разбира се има и празнословци, но май са по-малко..
Точно в тоя форум са масово под 18 и пишат само наизуст.
Изобщо не им се доверявай.

И какъв е смисъла да ми казваш да се свържа с мтел? Аз не мога да се сетя ли?
Щом не съм го направил, значи имам някаква причина. Друго което стана ясно е че ти нямаш реален опит, а само някакъв заучен който мислиш, че може да ползваш навсякъде.
Единствения човек с подходящи знания до този момент е @AMitrev , дори да не ги сподели. Ти имаш желание, но нямаш опит :(

Как разбра какъв опит имам, с кои дружества съм кандидатствал за подобна услъга, в коя сфера и към кой оператор ?!? Единственото, което стана ясно, че не аз, а ти правиш догатки, мързи те да направиш проучване, очакваш готов и конкретен отговор с цифри, който да можеш да анализираш от позицията на вечно онеправдан мрънкач и после да обясниш, че няма как това да е причината, защото твоя хипоталамус отказва да го поеме навътре.... за мисълта говоря.

Отново празни приказки на които нямам намерение да обръщам внимание.

Единственото, което стана ясно, че не аз, а ти правиш догатки, мързи те да направиш проучване, очакваш готов и конкретен отговор с цифри, който да можеш да анализираш от позицията на вечно онеправдан мрънкач и после да обясниш, че няма как това да е причината, защото твоя хипоталамус отказва да го поеме навътре.... за мисълта говоря.

ЕБАСИ дългото изречение! ever!!!!!1111!! само си представям как си го написал на един дъх с надеждата да изглеждаш остроумен и интелигентно затапващ всички "мързеливци". А ти - разбиращия от всичко и работил с корпорации по цял свят и с един телефон ти предоставят договори защото си известен във форума. Е при мен не е така, аз съм си обикновен човек съм си :rolleyes:

Последно редактирано:
Отново празни приказки на които нямам намерение да обръщам внимание.

ЕБАСИ дългото изречение! ever!!!!!1111!! само си представям как си го написал на един дъх с надеждата да изглеждаш остроумен и интелигентно затапващ всички "мързеливци". А ти - разбиращия от всичко и работил с корпорации по цял свят и с един телефон ти предоставят договори защото си известен във форума. Е при мен не е така, аз съм си обикновен човек съм си :rolleyes:
Определението "Човек" предполага многоклетъчен организъм, не се надценявай толкова.

Упорит е... :D
Многоклетъчен организъм са и животните. Препоръчвам ти да избягваш да използваш термини от толкова непозната тема каквато е биологията за теб. Намери начин да се правиш на интелигентен и интересен като се ограничиш до сферата в която имаш достатъчно знания. Добре е че си я споменал в профила, понеже по нищо (примерно помощ във форума.. или не използваш форумите с тази цел?) не може да стане ясно каква е тя.
Хубаво е че си започнал да използваш по-кратки изречения за да не се задъхваш o_O
Добре би било да намериш друг форум където да ти се връзват - примерно кръчма.ком. Изглежда смешно да ми философстваш.

Горе