BurnX
Well-Known Member
От: От: За полицейския произвол над АТАКА - хайде и другата страна да чуем а?
Тоест Волен влиза сам да си търси боя при студентите и накрая излиза , че друг му е виновен ? Мен защо не ме бута полицията , защо не ме удари някой снощи ? Теб също нали ? Каква е причината все на Волен да се случват тия неприятности ?
Защо упрекваш народния съд на комунистите, след като напълно подкрепяш саморазправата в правова държава? Много лошо, как всички медии показват само едната страна и са предубедени, всичките и гости са настроени против атака и ако неутрален човек гледа, просто няма как да разбере истината.
Спасяване и безопасно изнасяне няма - лампите се гасят и след 10 секунди ги изкарват като кучета, къде го има това депутат да бъде изкаран с главата напред като че ли е най-големия престъпник и наркотрафикант. Така ли се осигурява безопазно излизане? За жена му няма какво да коментирам, срам и позор за полицията, всичко говори за поръчка и начин да бъде подигран и унижен. Трябваше тълпата да разпръснат, защото не знам как се събраха за 20-тина минути 200 тина протестиращи, а има информация кои са ги събирали - протестна мрежа и онзи бобо халваджиян са пращали съобщения и призиви във фейсбуук да ходят да търсят сметка на Волен.
https://www.youtube.com/watch?v=BIar-axFINo
Тоест Волен влиза сам да си търси боя при студентите и накрая излиза , че друг му е виновен ? Мен защо не ме бута полицията , защо не ме удари някой снощи ? Теб също нали ? Каква е причината все на Волен да се случват тия неприятности ?