Всичко е възможно.Пич, ако нямах набити 4 дози до сега, щях да кажа, че си се ваксинирал.... Обаче твоя случай е патологичен.
Всичко е възможно.Пич, ако нямах набити 4 дози до сега, щях да кажа, че си се ваксинирал.... Обаче твоя случай е патологичен.
Много е голямо. Отвън прилича на скален масив. Говоря за десетки метри.Така описано звучи като корполит, ма дали е на 240млн. години или на 2 нема как да се знае.
Иначе ти по-добре ли си след тия 4, всичко наред ли е? Ти вече имаш повече ваксина отколкото кръв, бе, бате.Пич, ако нямах набити 4 дози до сега, щях да кажа, че си се ваксинирал.... Обаче твоя случай е патологичен.
"Гибралтарската скала е юрски варовиков нос , образуван от черупките на малки морски създания, които са уплътнявали слой след слой на морското дъно преди около 200 милиона години."Така описано звучи като корполит, ма дали е на 240млн. години или на 2 нема как да се знае.
Бе ти внимавай кво късаш, че..после и ваксина няма да те оправи. Нали знаеш, че има доста случаи на стари натровени гъбари. Не е толкова лесно да се различат отровните двойници, особено от новак (ти може стар гъбарко да си де, не знам; ама щом манатарката не знаеш - ич не късай..)Аве, вчера научих че тва било манатарки... а аз толко много такива съм подминал и си викам "Бахти голямата ОТРОВНА гъба!" (заради зеленото под шапката)
Бе ти внимавай кво късаш, че..после и ваксина няма да те оправи. Нали знаеш, че има доста случаи на стари натровени гъбари. Не е толкова лесно да се различат отровните двойници, особено от новак (ти може стар гъбарко да си де, не знам; ама щом манатарката не знаеш - ич не късай..)
#Долу ръцете от гъбния фонд на Република България!