Има съдба, има карма и всеки човек, който е с по-отворено съзнание може да ги предусеща нещата.
Не знам дали сте чували за въпроснотно нещо "трепетник", но му хвърлете едно око - като най-обикновен пример го казвам.
Най-интересния пример, който мога да ви дам е от преди 12-13 години, майка ми тъкмо беше бременна със сестра ми и ходихме до Ямбол с татко за една хладилна витрина да търсим някакъв майстор. И обикаляйки пред блока му изведнъж дойде една баба и ни заговори - при, което мен ме погледна и ми каза "Моето момче - ти футболист няма да станеш, съдбата ти има друго на ум за тебе", и вика на баща ми: "Жена ти е бременна, като се приберете веднага стегнете багажите, защото бебето ще дойде много по-рано, но всичко ще е наред" ... И баща ми се хваща за главата направо и започват да си говорят някакви неща, които вече не си спомням, но жената вика "В Америка ще има голям терористичен акт, сами ще си ударят кулите"
В последствие аз тренирах повече от 10 години футбол и нищо не се получи, майка ми получи кръвоизлив в началото на осмия месец и роди сестра ми преждевременно, като сега и двете са живи и здрави, а Американците.... там видяхте какво си направиха
. . .
Господ под вида на Христос, Буда, Аллах и т.н. - НЯМА, т.е. има някакъв висш разум/енергия и всички всъщност говорят за него. Цялата Вселена е един голям разум. И извънземни има, всичко има