От: ИНФОГРАФИКА на български: 20 Съвета за вашата Facebook страница
Благодаря за коментара, Radost Специално за инфографиката - идеи съм събирал от доста източници, но гарантирам, че не е превеждана. Включил съм дори наблюдения именно от български страници.
Ще се радвам за в бъдеще да имам ресурса и да развия блогчето на много по-високо ниво. Просто за момента го правя в свободното си време и по-голямата част от статиите са от чужди източници.
Следя блога по имейл.
Благодаря за инфото, макар за мен да няма нови неща.
За мен проблемът в подобни блогове е, не че информацията може да не е преведа, а точно, че е ПРЕВЕДЕНА и че рядко е ЗА българската действителност.
Това толкова пъти съм го писала, че вече ми омръзна и запознах да се отписвам от една част от блоговете.
Благодаря за коментара, Radost Специално за инфографиката - идеи съм събирал от доста източници, но гарантирам, че не е превеждана. Включил съм дори наблюдения именно от български страници.
Ще се радвам за в бъдеще да имам ресурса и да развия блогчето на много по-високо ниво. Просто за момента го правя в свободното си време и по-голямата част от статиите са от чужди източници.