От: ИНФОГРАФИКА на български: 20 Съвета за вашата Facebook страница
Ами да ти кажа моята страница я развивам само с постване на картинки през 1-2 часа, никаква реклама и добавяне на фенове.А people talking about this са около 2 пъти повече от хората в страницата.Страницата ми не е голяма все още , може и от това да зависи процентите.
Не съм специалист. Просто съм имал опит с такива страници и знам, че колкото и да пускаш, фенове на страницата не се трупат по този начин. В моя случай страницата имаше ръст с около 0,2 - 0,3 % на ден, при положение, че people talking about this бяха доста повече от самите фенове на страницата. Моето мнение е, че много по-рентабилно е да налееш пари в реклама, отколкото да се зомбираш и да пускаш през час. Всеки си избира методите естествено. Аз от самото начало на дискусията те моля да обосновеш тезата си с доказателства - направи един скрийншот и покажи какъв е ръстът на феновете при теб. Не е нужно да ни показваш страницата си
Ами да ти кажа моята страница я развивам само с постване на картинки през 1-2 часа, никаква реклама и добавяне на фенове.А people talking about this са около 2 пъти повече от хората в страницата.Страницата ми не е голяма все още , може и от това да зависи процентите.