7, наградата ще я предоставя на някой друг.
Вчера взех 2 ябълки и тежаха 645 грама. И добре, че взех само толкова. Супер големи, червени и сочни италиански, но безвкусни.1 ябълка 150-200 грама. Ако си взел кило аз слагам 6.
Това е консуматорското общество без капка мозък. Продавай им пръскани и красиви, защото ще мине много време ако чакаме само на естествения подбор.Малко офтопик, но като продавах мин. година домашни непръскани грозни ябълки, но вкусни, почти никой не ми ги искаше и без пари.
Малко офтопик, но като продавах мин. година домашни непръскани грозни ябълки, но вкусни, почти никой не ми ги искаше и без пари.
Това е консуматорското общество без капка мозък. Продавай им пръскани и красиви, защото ще мине много време ако чакаме само на естествения подбор.
Ако се похвалите, че имате хубави пресни български ябълки по това време на сносна цена, ще купя няколко кила. И аз имам дърво, което ражда огромен брой много големи ябълки зелено-розови-червени ябълки, само жълти няма - сорта не го знам (какъвто и цвят да откъснеш, всички са със страхотен вкус), даже не знам как се държат на клоните, имам чувството, че дървото ще падне, без да се пръска и всяка година изобилства от плод, но зимата не ражда. Бера ги като събирам и сливи за ракия, малко преди орехите.