Torbalan Trolski
Well-Known Member
От: Идея с голям потенциал! To script ot not to script?
Глупостите, коти си ги наръсил тук ти ги посочиха още 100 човека, ама ти си последна инстанция и единствено твоите откровение са меродавни.
Всъщност, както и всяка тема, в която се забелязва твоето присъствие.
По същество нищо не казваш, но то е нормално за теб. Изливаш някакви дълбокомислени с нищо не свързани откровения
То си личи колко ги знаеш. На ЕДИН тъп въпрос не можеш да ми отговориш три дена. Може ли да се дописва към php на C. И бягаш по-тъча само и само да не си признаеш, че не си всеведущ.Не ми обяснявай неща, които знам. И със С++ и с Java съм работил немалко годинки. Не искам да задълбавам в технически подробности, че елементарните неща не може да се разберем. ТИ нали нямаше да влизаш повече
Глупостите, коти си ги наръсил тук ти ги посочиха още 100 човека, ама ти си последна инстанция и единствено твоите откровение са меродавни.
Какво има да се разводнява на тема, която е простотия по рождение?Не ми пречиш, но спри да ми разводняваш темите с простотии. Нещо ако не си съгласен по същество - сподели сега, или замълчи завинаги!
С кое не си съгласен досега? Кое е принципно погрешно от изписаното горе?
Всъщност, както и всяка тема, в която се забелязва твоето присъствие.
По същество нищо не казваш, но то е нормално за теб. Изливаш някакви дълбокомислени с нищо не свързани откровения