kovak
Well-Known Member
Време да хванем мотиките и да и покажем ....
Време да хванем мотиките и да и покажем ....
това от фейсбук копираноНикъде не намирам официална информация за подобно изказване. Къде го е казала, по какъв повод? Линкче нещо ще дадеш ли?
Каза човекът, който се върза на един очевиден фейк, та щеше да ни храни от там '' на час по лъжичка''. ''Имаме точка U'' - бухаа..Е все пак @Vbb е шампиона по фейкове, здраво държи първото място и постоянно работи, за да не го мине Нандито.
Малко трябва да засилиш хигиената на инфото. В някои групи се пускат очевидни измишльотини, което дава основание на славоукраинците да обявяват за фейк всичко, пуснато от нас.това от фейсбук копирано
Аз поне съм си признал грешката, а тоя егоцентрик няма шанс да направи такова нещо.Каза човекът, който се върза на един очевиден фейк, та щеше да ни храни от там '' на час по лъжичка''. ''Имаме точка U'' - бухаа..
Странно ми е как е министър и собственик
е той е длъжен да напусне фирмата след като стане министър , има 20 дневен срокСтранно ми е как е министър и собственик
Там, па и шпек салам ли продават? Представям си дупетатите как си стъкмяват софра и режат лебец, сиренье, шпечец, може некой буркан с люти чушлета да си отворят.
Сириниту във Възраждане и то ако са го пратили братушките, че и те нямат време.Там, па и шпек салам ли продават? Представям си дупетатите как си стъкмяват софра и режат лебец, сиренье, шпечец, може некой буркан с люти чушлета да си отворят.
Аз не виждам особена драма, че бил станал член на комисия, реално квото и да предложи го гласува цялата комисия. Решение на партията е кой депутат в коя комисия да участва. Дали ще е Джаврие и ще вкарва пак предложенията на Пеевски няма особена разлика, сега поне се знае черно на бяло, кое предложение идва от него. Ся, че пускат дъвка на медиите и жълтопаветниците и те крякат и подскачат е оделна тема, реално нищо кой знае кво не е станало.
Вие у Варна-та едете сирини. Ние у шопско ядем сиренье.Знам че и ти си яла от туй сирини
Напротив, станало е. Шиши си върна основанието за прякора. Очакваме скоро и свирчев пак да се освини.реално нищо кой знае кво не е станало.
Как не виждаш как една от най-компрометираните личности застава отново на някаква не толкова маловажна позиция. Вече видяхме как предложение с него провали едно правителство. Толкова ли свършиха нормалните хора? И защо го бутат. Той е лицето на мафията. Поне такъв имидж си е създал през последните години.Аз не виждам особена драма, че бил станал член на комисия, реално квото и да предложи го гласува цялата комисия. Решение на партията е кой депутат в коя комисия да участва. Дали ще е Джаврие и ще вкарва пак предложенията на Пеевски няма особена разлика, сега поне се знае черно на бяло, кое предложение идва от него. Ся, че пускат дъвка на медиите и жълтопаветниците и те крякат и подскачат е оделна тема, реално нищо кой знае кво не е станало.