Дай ми тия пари и ще видиш колко съм многословен
Истината знаеш ли каква е? Че нито ти, нито аз сме на фронта. А по време да война всички лъжата. Истината е че реално не знаем, дали всичко което се случва там не е една грандиозна холивудска продукция, в която играят най-добрите актьори на световната телевизия, театър и кино! Защото всички знаем на какво са способни и ЦРУ и ГРУ. А реално виждаме как потичат едни милиарди към Украйна, пари които буквално потъват. Няма никакъв резултат още. Тъй, като България също дава и пари и вече ще пратим и оръжие, мисля че господин Зеленски ни дължи отчет за изразходването на тези средства и оръжие. До тук се чуват само оправдания и радостни възгледи, че умират руснаци. Ей, ама те руснаците не са ли хора?
Който и да е виновен за тази т.н. война, или т.н. специална военна операция то това не са руските или украинските войничета!
А ти като такъв верен войнолюбец, не съм те видял да си прегърнал пушка и да си хукнал да браниш невинните украинчета, а все тук се блещиш и правиш да много велик защитник на правото!
П.П. Пак ще се повторя, аз искам просто тази безсмислена за мен война да свърши! Нито искам Путин да спечели, нито искам Украйна да спечели, защото докато има военни действия никой не печели. Всички губим! Понякога ви изглежда, че защитавам Русия, защото защитавам и другата гледна точка. Тъй като света не е черно бял, той е цветен!