Такъв закон нямаИскам да научиш закона на натиска
Автора попита за лаптоп - не е споменавал нищо за телефон.Нека си вземе некоя Андроид пръчка - та да миряса темата
Малоумното питане доведе и малоумниците, всичко е в реда на нещата.Здравейте,
от къде е най-изгодно да се вземе Лаптоп, и да предлагат добро сервизно обслужване.
Нещо емага не ме влече.
също така като марка коя е за предпочитане, Lenovo, Dell или HP
Айде малоумен верно е пресилено, но пак си е тъп въпроса. Нито бюджет, нито изисквания, нито как ще се позлва.Изхейти си един хейт в задника
Нямаш елементарни познания, а си тръгнал да учиш другите. Между софтуера и хардуера има разлика. Греенето не е от операционната система, а от скапани компютри и неграмотни хора, които са ги инсталирали и конфигурирали. Моя с линукс винаги работи между 25-35 градуса, не знам откъде го измисли това, че линукса грее - то е малоумно само да си го помисли човек.
Именно поради тази причина не го искам. Аз и като гледам повечето тук сме от хората, които обичат да си персонализират нещата. Винаги като взема ново устройство му проучвам всички настройки - на мен това ми доставя удоволствие. Не се смятам за олигофрен и не искам всичко да ми е наготово, а аз да си го направя както реша. Между другото майка ми е на тези години и си работи с андроид без проблем, така че явно при вас е наследствена черта това неразбиране на технологиите.Юзър - Пас - Кабел - Кънект - Разпознаване - направено е за олигофрени
То въпроса е по скоро тези игри дали избщо ги има за МАК ))Да де има , ама просто аз нз дали има мак , който да има такава конфигурация дето да се справи с най-тежките игри. Да се бори примерно с ALienware лаптоп.
Акъл не се купуваКакто казах - зооманиакът е достатъчно отражение на "живеещите лесно". Идва му нещо ново до главата, не знае как да се справи с него и става за смях - колко е напред технологично.
Пример за това са няколко пъти споменатата опция "Редактиране", която той НЕ знае как да използва. Ама и 'умната' ябълка не му казва... Сега какво трябва да си закупи, че да разбере предназначението ѝ?
Купува се но обикновено излиза скъпо.Акъл не се купува
То въпроса е по скоро тези игри дали избщо ги има за МАК ))