От: Избор на лаптоп
Да допълня: моя лаптоп има си видео-карта NVIDIA със собствена видео-памет 128 MB, при положение че RAM-паметта му е 2 GB и ми е предостатъчен, и когато го купувах през 2006 г. реших да е с отделна видео-карта, да не черпи от RAM-паметта, защото когато пътувам все ще ме засърби крастата да играя на любимите ми игри. :wink: Иначе го взех точно да си отварям пощата и да пращам документи когато съм извън града, принципно за работа го взех. Аз също работя с изображения, ползвам PhotoShop, CorelDraw, MacromediaFlash, разни PhotoMerge, PhotoResizer, PhotoCompressor, Ultra-Photo-ZoomProfessional и други подобни тежки фотостудия, но ги ползвам на PC-та ми. Инсталирал съм ги и на лаптопа за всеки случай, но така и там не ми се е налагало да ползвам - всичко на PC-то си работя. Даже и филми не гледам на лаптопа - предимно за комуникация и пращане или получаване на спешни документи. А ако съм някъде в "задника на географията както се казва" и няма интернет - джъткам любимите ми игри, иначе полудявам от скука.
Вземи си DELL с поне 17" екран и няма да съжаляваш, моя е толкова. Нали съм и аз запален геймър
П. П. Най добре сам си обмисли за какво точно ще го ползваш, че после да не се ядосваш че можеше да има това и това, ама нали уж за по евтина цена... Подкрепям с две ръце за DELL с CPU INTEL, всеки дава различни акъли, ама нали знаеш - "Много баби, накрая хилаво бебе" са казали хората.
За това сам си предцени за какво точно ще ти е необходим.
И да не пропусна нещо
важно: задължително си вземи и охлаждаща подложка
тук,
а тук са по скъпички,
това също не е лошо,
а тука имаш доста голям избор и са по евтини.
Успех и чакаме поливане с вино