Ама май не ги вижда. Не са пуснали бота от роботския файл.така ги вижда G
В робота са забранили и описанието, гледах го някъде из серпа това.Ама май не ги вижда. Не са пуснали бота от роботския файл.
Но на мобиле сайта не е цвете.
Графичният знак е дело на художника Тодор Ангелиев и беше представен днес от вицепремиера в оставка Меглена Кунева и Любомир Иванов, който отговаря за подготовката на председателството.
Авторът ще получи награда в размер на 10 000 лв.
175 още е имало, даже разни македонци, украинци и не знам си какви са се включили. По тв мернах няколко други идеи и бяха значително по-добри
То всъщност тук идеята е била нещо от рода на Европа - 2018 - България (нали като хост) и се получава нещо "логично" като eu2018bg и после .bg, което изглежда зле накрая. Тук съм сигурен, че е имало много варианти също, но са избрали най-добрия според тях.Каквото и да си говорим и домейна е много грозен както каза колегата. Това bg.bg накрая е меко казано непрофесионално. Защо имаме .bg домейн, ако ще добавяме bg и преди него. Нали точно това е идеята. Точка bg като е да е ясно, че е в България и да не се налага допълнително bg да се добавя. Ама тия неща като ги правят хора, които нищо не разбират, това е резултата.
абе едно eu2018.bg нямаше ли свърши работа? Или 2018bg.eu. Имаше си добри варианти. Ако не им бях видял структурата на сайта щях да кажа, че на това eu.eu2018bg.bg можеше да е ЕН версията на сайта.По интересно щеше да е eu.eu2018bg.bg
Ще има няколко езика, ама засега са се ги скрили.абе едно eu2018.bg нямаше ли свърши работа? Или 2018bg.eu. Имаше си добри варианти. Ако не им бях видял структурата на сайта щях да кажа, че на това eu.eu2018bg.bg можеше да е ЕН версията на сайта.
Е чак няколко. EN,FR & BG. Дори се съмнявам за FR.Ще има няколко езика, ама засега са се ги скрили.
EN, DE, FRЕ чак няколко. EN,FR & BG. Дори се съмнявам за FR.
Заето е от 2008 г. Някаква немска фирма с такова име. Продават домейна за 70 евро, ама пуста сиромашия ...абе едно eu2018.bg нямаше ли свърши работа?