Извинявам се за загубата на два дни :(

От: Извинявам се за загубата на два дни :(

Мислех, че отново правите експерименти. Зачаках... проверих във фен страницата ви за новини - нищо. Казах си: сигурно ще е голям експеримент. Проточиха се часове... до сутринта, но през ум не ми мина за евентуален проблем (свикнах напоследък да очаквам изненади). Радвам се, че форумът е жив - явно е била тежка нощ и за двама ви. Вярвам, че ще вземете най-доброто решение за предотвратяване на подобни ситуации.

Re: От: Извинявам се за загубата на два дни :(

Мислех, че отново правите експерименти. Зачаках... проверих във фен страницата ви за новини - нищо. Казах си: сигурно ще е голям експеримент. Проточиха се часове... до сутринта, но през ум не ми мина за евентуален проблем (свикнах напоследък да очаквам изненади). Радвам се, че форумът е жив - явно е била тежка нощ и за двама ви. Вярвам, че ще вземете най-доброто решение за предотвратяване на подобни ситуации.
Искам и към теб да изразя благодарност. Невероятно добро отношение видях днес от хората, които пишат не само тук, но и по другите начини за връзка с мен или форума.

Да, за мен беше по-скоро тежка сутрин. Не вярвах, че ще бъда на 100 места, за да дам адекватно обяснение. Но и бях щастлив, че толкова много хора са загрижени за ставащо. Това го очаквах, но не е и в такива мащаби. Благодаря много. :)

Радвам се че форума е отново на линия, предлагам да се направи тема в която да се дискутират проблемите и тяхното решение, с радост бих помогнал ако знанията ми го позволяват.
Както се подразбира тук хората градят форума, не системата, дори системата да е извън линия 2 или 3 дена хората остават и тях ще ги има преди или след проблем или бекъп.

Радвам се че форума е отново на линия, предлагам да се направи тема в която да се дискутират проблемите и тяхното решение, с радост бих помогнал ако знанията ми го позволяват.
Както се подразбира тук хората градят форума, не системата, дори системата да е извън линия 2 или 3 дена хората остават и тях ще ги има преди или след проблем или бекъп.
Да, както съм казвал много пъти - хората са двигателя на всичко тук. И винаги ще сме в техен интерес. Дано нямаме такива кризи скоро. :)

Случва се всичко. Случва се на всеки. Според мен, случилото се, макар да не е приятно, ще ви помогне да си извадите поуки, а това тепърва ще бъде от полза, когато форума се развие още повече. Имате си обеца на ухото, това е.

Малко извън темата, но пък потвърждава твърдението ми в горния параграф - http://blog.cloudflare.com/why-google-went-offline-today-and-a-bit-about
Случва се и при най-големите. Не болка за умиране поне при нас.

Ударение на този цитат:

This all is a reminder about how the Internet is a system built on trust. Today's incident shows that, even if you're as big as Google, factors outside of your direct control can impact the ability of your customers to get to your site

Малко извън темата, но тази сутрин, за втора поредна сутрин осъзнах колко съм свикнал сутринта с кафето да прегледам какво ново има във форума...Ти да видиш човек как лесно свиквал на хубавото?! :)

Малко извън темата, но тази сутрин, за втора поредна сутрин осъзнах колко съм свикнал сутринта с кафето да прегледам какво ново има във форума...Ти да видиш човек как лесно свиквал на хубавото?! :)

Направо си си по темата. Днес и аз изпаднах в депресия лекинго, защото знам, че без да си сверя часовника с колегите ще означава само едно, безцелен ден и малко ми беше лутане.

Да се надяваме, че по-малко проблеми ще имаме.

П.П: Онази тема за паднал хостинг и т.н. сега може да видите колко несериозна ми е. Просто се случва и определено не е приятно. Но ги има такива случаи. :)

От: Re: От: Извинявам се за загубата на два дни :(

П.П: Онази тема за паднал хостинг и т.н. сега може да видите колко несериозна ми е. Просто се случва и определено не е приятно. Но ги има такива случаи. :)
На всеки му се случва да му падне. :p
Главният въпрос при такава ситуация е как се държи и как общува с другите.
Тази тема е пример за достойно поведение.

Re: От: Re: От: Извинявам се за загубата на два дни :(

На всеки му се случва да му падне. :p
Главният въпрос при такава ситуация е как се държи и как общува с другите.
Тази тема е пример за достойно поведение.
То няма как. От възрастта и други условия се случва. :)

Но няма как, случва се. Както и при онази работа, нещата могат да се объркат. :)

Горе