Колега съфорумец
n.stoynov,
аз ли не схванах идеята в първия ти пост или ти променяш заданието в движение
Първоначално в темата, която си пуснал като желание за изработка казваш, че искаш“ Цитирам: „Искам да възложа изработката на сайт за недвижими имоти (функционалностите на www. bulgarianproperties. bg)“
Разгледах показания сайт и се опитах да го анализирам.
Малко по късно в следващ пост упоменаваш нужни възможности които желаеш:
Цитирам: Най-общо: - Платформа с възможност за свободна регистрация и качване на оферти (същите не се постват без одобрение от администратор). – Това къде го видя в сайта, който си посочил като желан пример?
- Възможност за "трансфер" на оферти от olx и други подобни сайтове (отделна оферта или по филтър). – Това също не го откривам.
- Възможност за споделяне на оферти в социални мрежи. - Това къде го видя в сайта, който си посочил като желан пример?
- Възможност за надграждане в бъдеще (SMS за промотиране на обяви и тн.). - Това къде го видя в сайта, който си посочил като желан пример?
Според мен обявата ти бе доста подвеждаща относно желани функционалности.
Сайта bulgarianproperties. Bg е собствен фирмен сайт на водеща агенция за недвижими имоти.
В нея работят или са съдружници екип от хора, които качват свои фирмени обяви на имоти, а не крайни клиенти.
От втория ти пост подразбирам, че на теб ти трябва платформа за обяви в която собственици на имоти да листват своите оферти.
Ако е така, то това няма нищо общо с дадения за пример сайт bulgarianproperties. Bg
Може би за твоите нужди съдейки по втория ти пост с уточнени до момента функционалности, ще ти трябва нещо от рода на
https://classiads.designinvento.net/classiads-ultra/
Този тип сайтове до някъде би покрил “временните“ ти към момента изисквания.
Идеята ми бе, че няма да му е лесно на тоя, който ще се захване, защото да прелиташ в задание като пчеличка от цветче на цветче, си е тегаво.
Всичко казано е с най-добри мисли. Не се заяждам, но се чувствам подведен.
Ако искате да получите коректна оферта и изпълнение, направете заданието си ясно, точно и детайлно.
Поздрави и успех!