нищо не струваКолко струва online банкирането на ЦКБ?
И аз съм с карта на ЦКБ - виза електрон, поръчах я онлайн, вкарах я без проблем в пей пал - никакви проблеми досега.нищо не струва
А вкарването в paypal как ставаше? Правя регистрация там, искам код и го искам от банката?
активно - аз вече 1 година съм с тях, дори във Финландия си ми работи навсякъде картата. Просто нямат грешка.активно ли е онлаин банкирането демек освен да гледам транзакции мога ли да се нареждат плащания до друга сметка през оинлайн банкирането? че на раифаизен е само пасивно за картови сметки....
активно ли е онлаин банкирането демек освен да гледам транзакции мога ли да се нареждат плащания до друга сметка през оинлайн банкирането? че на раифаизен е само пасивно за картови сметки....
Да не би да имаш предвид дневен лимит? Банкоманите на Българо-американска пускат ли по 3,000 за 1 теглене? Ако твърдят така бих ги пробвал да видим...- лимит на едно теглене от банкомат: 3 000 лв.
Предполагам че това е теглене на каса, а не на банкомат.Поне така пише в тарифите на сайта им - 3 000 на едно теглене. Дневния лимит е 3 500, седмичния 9 000.
Лошото е че имат клонове само в 5 града.