Това не е шега. Главната причина е, че не искам да подвеждам хората. Аз съм просто един аматьор, а хората очакват от мен чудеса. Много пъти моята представа, за хубав дизайн се е разминавала с тази на клиентите и повечето пъти не успявам да уцеля това, което искат като краен резултат. Аз може да си мисля, че дадено нещо е супер идейно и супер готино за мен, но човекът отсреща въобще да не му хареса. Също така от няколко седмици просто нямам никакви идеи, чувствам се изчерпан и всеки път като отворя Photoshop часове наред правя нещо, което накрая няма нищо общо с това, което искам да направя или часове наред нямам никаква идея. Мисълта ми е, че на мен ми коства големи усилия да направя нещо и явно дизайнерството не е за мен. Има хора, които просто за 5 минути ще направят нещо супер яко без да се напрягат. Има и други причини, но да не ви товаря с моите глупости. Извинявам се за последните поръчки, които отказах. Във форума има много хора предлагащи тези услуги. Бих ви препоръчал Z3al0t. Просто не виждам смисъл да продължавам, да губя времето на хората и моето време. Просто нямам нужните качества за добър дизайнер. а и напоследък ми липсва все повече желание и мотивация. Вярно е, че съм правил готини неща, но това просто не е достатъчно. Ако ще правя нещо свързано с дизайн, то ще е единствено за мен или за някой познат, може би и за някой конкурс ако сметна тематиката за привлекателна. Та за сега спирам моите услуги и се надявам, колегите да се справят по-добре от колкото аз бих се справил и да ви радват повече.
Благодаря ви за разбирането и успех
Естествено ще си посещавам форума, ще ви се радвам и ще обменям информация