Ivo_ Well-Known Member 3 Декември 2010 #21 От: Имало е PR ъпдейт Нямам промяна по сайтовете от година насам някъде...
D devilx Well-Known Member 3 Декември 2010 #22 От: Имало е PR ъпдейт при мен,никога нищо не се променя странно..
T the.rampage.rado Well-Known Member 9 Декември 2010 #23 От: Имало е PR ъпдейт Единия сайт от 1 на 2 и другия от 0 на 1. Други 2 са си на 0, но при тях е нормално...
От: Имало е PR ъпдейт Единия сайт от 1 на 2 и другия от 0 на 1. Други 2 са си на 0, но при тях е нормално...
N naskobg Well-Known Member 9 Декември 2010 #24 От: Имало е PR ъпдейт това днес ли? the.rampage.rado каза: Единия сайт от 1 на 2 и другия от 0 на 1. Други 2 са си на 0, но при тях е нормално... Увеличете...
От: Имало е PR ъпдейт това днес ли? the.rampage.rado каза: Единия сайт от 1 на 2 и другия от 0 на 1. Други 2 са си на 0, но при тях е нормално... Увеличете...
N naskobg Well-Known Member 10 Декември 2010 #27 От: Имало е PR ъпдейт тия от гугъл само ташак си правят с нас. що bing или yahoo не направят/измислят нещо...поне да няма монополизъм по този въпрос.
От: Имало е PR ъпдейт тия от гугъл само ташак си правят с нас. що bing или yahoo не направят/измислят нещо...поне да няма монополизъм по този въпрос.
alexer Active Member 10 Декември 2010 #28 От: Имало е PR ъпдейт AlanFort каза: При мен няма нищо : ) Увеличете... Ех този песимизъм... казва се при мен има нищо.
От: Имало е PR ъпдейт AlanFort каза: При мен няма нищо : ) Увеличете... Ех този песимизъм... казва се при мен има нищо.
Brad Active Member 10 Декември 2010 #29 От: Имало е PR ъпдейт При мен един изтекъл домейн (PR3), който след покупката веднага падна на PR0, сега си върна PR3.
От: Имало е PR ъпдейт При мен един изтекъл домейн (PR3), който след покупката веднага падна на PR0, сега си върна PR3.
ivo.apostolov Well-Known Member 14 Декември 2010 #30 От: Имало е PR ъпдейт Само СЛОН-а хвана 3-ка Другите не са мръднали...
KISS Active Member 14 Декември 2010 #31 От: Имало е PR ъпдейт От всичките няколко minor ъпдейта (от последния major до сега) - само 1 мой сайт е засегнат. Чакаме major ...
От: Имало е PR ъпдейт От всичките няколко minor ъпдейта (от последния major до сега) - само 1 мой сайт е засегнат. Чакаме major ...
Maverick Well-Known Member 31 Декември 2010 #32 От: Имало е PR ъпдейт Очаквайте ъпдейта скоро http://en.wikipedia.org/wiki/PageRank
N naskobg Well-Known Member 31 Декември 2010 #33 От: Имало е PR ъпдейт maverick - ако днес има ъпдейт..идвай в Бургас да те черпя
alabam4eto Active Member 31 Декември 2010 #34 От: Re: Имало е PR ъпдейт Този път и мен ме закачи леко на един сайт от n/a --> 0 Чакам още 2 сателитки да мръднат....
От: Re: Имало е PR ъпдейт Този път и мен ме закачи леко на един сайт от n/a --> 0 Чакам още 2 сателитки да мръднат....
Twis7 Active Member 31 Декември 2010 #35 От: Имало е PR ъпдейт Едвали точно на връх нова година ще има ъпдейт.
N naskobg Well-Known Member 31 Декември 2010 #36 От: Имало е PR ъпдейт е що да не..миналата година точно това се случи. twis7 каза: Едвали точно на връх нова година ще има ъпдейт. Увеличете...
От: Имало е PR ъпдейт е що да не..миналата година точно това се случи. twis7 каза: Едвали точно на връх нова година ще има ъпдейт. Увеличете...
BlackFriday Well-Known Member 31 Декември 2010 #37 От: Имало е PR ъпдейт в края на 2008 началото на 2009 бях приятно изненадан,дано и сега се повтори....
От: Имало е PR ъпдейт в края на 2008 началото на 2009 бях приятно изненадан,дано и сега се повтори....
Twis7 Active Member 31 Декември 2010 #38 От: Имало е PR ъпдейт При мен замунда я дава N/A ? Дали не започна веселбата ?
Maverick Well-Known Member 1 Януари 2011 #39 От: Имало е PR ъпдейт На мен замунда винаги ми я е давала N/A Нито един от сайтовете ми не е мръднал в пейджранга.
От: Имало е PR ъпдейт На мен замунда винаги ми я е давала N/A Нито един от сайтовете ми не е мръднал в пейджранга.