Ivaylo.Georgiev
Active Member
От: Има ли алкохолни петна във форума?
Наздраве и от мен!
Наздраве и от мен!
Има ли убити....
Лека им пръст на студентите, не искам да почерням паметта им, но половината статии, които се изписаха бяха пълна простотия. "Мощно БМВ погуби 4-ма студенти", "Ето я колата убиец на 4-мата студенти от Пловдив" и т.н. ... С какво беше виновна колата не можах да разбера... че някой се е правил на мъж колко бързо може да кара ли?! От Пловдив съм и тези завои там са ми пределно познати, както най-вероятно и на тях са били. Опасни са при висока скорост на сух път, пък камоли при снеговалеж. Още веднъж се извинявам ако звуча крайно, но според мен всичко това е по-вина на шофьора.
Абе тя и повредата е човешка грешка като цяло. И аз не съм от крайните, но не ми харесва новините да излизат със заглавия от рода на "Опасен завой отне живота на...", "Кола убиец погуби...". Как завой може да отнеме живот, или кола да е убиец. Това винаги ми е било чудно? Все пак пренасяш факти и събития в новина, какви са тези свободни заигравки с димите? Хората са сложили знаци, табели и той пак засилен. Да вземат да дойдат да му набият и ръчната? Виждаш ли знак опасен завой, то това означава, че има причина да е там. Все някои го е разбрал по един или друг начин, че завоя е опасен.не ме карай да се изказвам за да видиш какво значи крайно :mrgreen:
причината е ясна - липса на мозък у водача. Колата ще е виновна само ако има техническа повреда (което в случая го изключваме).
Абе тя и повредата е човешка грешка като цяло. И аз не съм от крайните, но не ми харесва новините да излизат със заглавия от рода на "Опасен завой отне живота на...", "Кола убиец погуби...". Как завой може да отнеме живот, или кола да е убиец. Това винаги ми е било чудно? Все пак пренасяш факти и събития в новина, какви са тези свободни заигравки с димите? Хората са сложили знаци, табели и той пак засилен. Да вземат да дойдат да му набият и ръчната? Виждаш ли знак опасен завой, то това означава, че има причина да е там. Все някои го е разбрал по един или друг начин, че завоя е опасен.
И аз няма да се изказвам, но за глупостта няма спирачки и знаци. Вчера покрай мен мина засилено БМВ, в което шофьора показваше на силиконената заспа до него колко е мъж. Ако тези ги прочета с такова заглавие някъде, направо затварям сайта и никога не влизам там после. Щях да дам пример с вестник, ама аз вестници не чета.