nandibandi
Well-Known Member
Ми стоя си, бе. Кво си ме заподреждал?а ти си стой на село у къщята
барем за домати статия да пишеш
Ти си копирай статии и бухай у блоКа, па аз ако искам, и за лапад ще пиша.
Ми стоя си, бе. Кво си ме заподреждал?а ти си стой на село у къщята
барем за домати статия да пишеш
сакай мнение от градинаров
Рибарю, ако заместим думата "копиране" с "кражба", значи се чудиш как да си влагаш акъла в крадене. Едно е да ограбиш банка и да се покриеш после, ама това тук е интернет и няма къде да се скриеш после, особено па когато всъщност се опитваш да си максимално популярен. Като толкова искате чужд контент, просто направте сайт в който хората сами ще искат да си го пускат. Толкова ли е трудно.
Липсата на регламент в кочината, която оптимистично наричаме държава няма нищо общо с правилата в интернет пространството. Хора, далеч по-компетентни от мен са ти посочили санкциите, на които подлежиш при кражба на съдържание. Налагат се от онлайн гигантите, а не от ''родната полиция ни пази''. Ти си решаваш. Успех.
Аз намекнах в поста си, че тя тая работа с копирането не е за хора без въображение, ама все някой дървен философ ще се появи да се разпише с некое клише на ниво Фейсбук група за милениалкиРибарю, ако заместим думата "копиране" с "кражба", значи се чудиш как да си влагаш акъла в крадене. Едно е да ограбиш банка и да се покриеш после, ама това тук е интернет и няма къде да се скриеш после, особено па когато всъщност се опитваш да си максимално популярен. Като толкова искате чужд контент, просто направте сайт в който хората сами ще искат да си го пускат. Толкова ли е трудно.
Смятам, че много хора вярват в справедливото отношение на Гугъл. Търсачката обаче е пристрастен съдия който взима решения на база свой интерес. Така че играещите честно - пак ше го духат както е и в животаЯ ми дай пример за някой глобен, наказан от правосъдието ни за копи пестването.
Значи реших да правим сайт с мой си написан / плашах си за услугата / контент , но почнаха да ме копират и бях в 6–та глуха.Писах, предупреждавах крадците с нашето правосъдие, а те само си го сменяха в другия крачол.
Започнах и аз със същото .Едно към едно копи и пейст.
Затова сега съм доста пред тех и моат ме стигнат , но според мен щото първоначално съм бил с мой си контент, понасъбрал съм читатели и вече, дори и гугъл не обръща внимание за първоизточника, а да си вземе кинтите от адсенса.
гугъл прави пачки и него е еня дали сайта е изцяло с дублирано и откраднато съдържание, защото читателите не могат да разберат кой е оригиналът а нали на копирания сайт има адсенс и народа клика върху рекламите