Афф сайт за намаления тип групово пазаруване, с интегриран форум и да може да се влиза с фейсбук акаунт. Това е заданието. Сериозен съм
Нямах предвид отделен форум, а сайт с форум на WP, да се влиза с един акаунт регистриран с имейл или фейсбук акаунт
Много е трудна комуникацията с тебе. Отказвам се, защото докато ми направиш сайта, ще трябва много да ти обяснявам, а и се съмнявам въобще дали ще ме разбереш
Ами щом така мислиш, ок. В темата е невъзможно да се разберем, каквото и да правим.
ИМАШЕ предвид да му сложих един bbpres (ako знаеш изобщо какво е ).
Всъщност има и други варианти, но той не разбира елементарно задание, защо да си хабя нервите да обяснявам по сто пъти едно и също
Ако ти се дават кинти пиши на ЛС.
Темата нулната ли е? Или е безплатна? Ако не е, фърли ми я по емейла като ми пишеш да ти го кажа. И ще имаш репче-то, за което се бориш явно. Даже ще ти спестя да изпитам уменията ти за инсталиране на WP и тема.Ако желаете Вашия новинарски WordPress сайт да изглежда така, не се колебайте да ми пишете!
Темата нулната ли е? Или е безплатна? Ако не е, фърли ми я по емейла като ми пишеш да ти го кажа. И ще имаш репче-то, за което се бориш явно. Даже ще ти спестя да изпитам уменията ти за инсталиране на WP и тема.
Тази тема е платена. Просто я снимах от темфорест...
И не се боря за репутация, имам свободно време и реших да направя добро - а защо и да не си запълня портфолиот с това
Снимай от темфорест и си запълни портфолиото:lol: