Аз не съм против партиите, ако ти излезеш с това изказване за премахване на абортите си просто загубил изборите преди да са почнали. Никой, който не му се е налагало да прави аборт няма право да взима такива решения. Кой си ти и коя е твоята партия, че ще забрани на някой момиче да ражда на 16 или дори и на 25 срещу волята и срещу своите интереси. Ако някой си мисли, че ще се справите с демографският ръст така трябва да е израстанал в Кения или Сумалия там никой не прави аборт -> голям приръст -> голям кеф.
На момичетата, на които им се налага да правят аборт не им е въобще лесно, че някой да им каже това е забранено и ще трябва да си платиш една тлъста сума за да го направим скришом. Приръста ще си е отрицателен и да сме като Германия и Щатите, никой не прави вече деца освен Албания и други ислямски държави в които е закон да имаш няколко десетки деца, също и нашите роми. Аборта е лошо нещо , НО трябва всеки сам да решава дали може да отгледа ДЕТЕ, а не да правим сеири като Могилино и всеки "Дом Майка и ДЕТЕ " в България. И вместо да направиш забранени абортите те приканвам да направиш един портал където жените преживeли аборт,жените желаещи аборт, могат да получат информация от други жени с подобни преживявания. Дори аз бих го направил, но нямам време. Сори ако има нещо, Но мнението си не го променям!