Еми със сигурност всеки си има. Като гледам и как си ги ъпдейтват всяка години, чак се чудя тия данъци без дъно ли са. Не си спомням в коя държава един от министрите ходеше с колело на работа. Май беше Холандия. И там няма такава гъзария като при нашите. Баба му цял живто се дундуркала в Mercedes S600. А да кажеш, че нашите го заслужават повече. Едва ли.Oтново ще дам пример с Швейцария, където на 2-ма министри се полага 1 служебна кола, а в българия на 1 министър служебните коли и аз не знам колко са!
Спокойно, не са толкова много . Всеки министър има по 1 кола, която е на НСО. Единствено президентът, премиерът, председателят на Народното събрание и председателят на Конституционния съд имат кола + 1 съпровождаща.Oтново ще дам пример с Швейцария, където на 2-ма министри се полага 1 служебна кола, а в българия на 1 министър служебните коли и аз не знам колко са!
Естествено, то това е проблема, самата ни система е скапана, а не политиците. Тук всичко е съсипано и сме някаква пародия на държава, за това всеки гледа да вземе каквото може докато е на власт, че после ще трябва да се оправя самС риск да повдигна една съвсем друга тема и наплив от негативизъм, ще си задам все пак въпроса – ако имате достатъчно власт, но имате семейство и ограничено време да натрупате състояние, не бихте ли се възползвали от пропуските в системата?
Ясно, не е морално, не е начинът и прочие, обаче въпросът си остава
Като неутрализираш едно манго бате, което е на 100% ДПС. Не знам колко манго и кеш има в тази държава, но на при избирателна активност под 50%, не им е нужно много, за да преборят хората "с няма за кой да гласувам". Ако смята, че едно същество, недобутало 6ти клас трябва да гласува, а той не, значи нещо не е наред в тази държава, както и е де.
И как точно го неутрализираш това манго? Като гласуваш за "най-малкото зло" и след изборите "най-малкото зло" се коалира явно или тайно с партията на манго. Айде нема нужда