От: Искате ли да имаме електронно гласуване в България?
Само, че аз не съм сигурна, че искам българите зад граница да избират кой да управляа тук.
Понеже за известен период от време съм била от тях (и измежду такива) се наслушах на такива "гениални" изказвания за политическия живот в БГ, че..нямам думи.
Отделят се от тази действителност и започват малко да фантазират. Така, че...благодаря. Да дойдат тук и да се борят за развитие ТУК и тогава да формират мнение.
А, не да гледат новините в Ю Туб и да си измислят в какво да вярват.
Иначе съм ЗА електронното гласуване.
Абсолютно ЗА съм, за това българите в чужбина, да нямат право на глас!
Първо ДПС, ще им секнат няколко депутатски мандата, веднага след следващото гласуване за парламент.
Второ как българите в други държави ще определят развитието на тези, които живеем тук? Наистина почват да въртят едни разни теории, след като са видели как е навън и дай и тук да се направи това и онова и ще се оправим.
Трето и последно, ще се спести някой друг лев от всичко това. Нали все нямало в хазната, ето им на ония горе едно предложение.
Дори и да има електронно гласуване, пак съм ЗА всичко написано по-горе, макар и точки да не важи тогава с такава сила, каквото сега.
Също съм ЗА това, граждани без средно образование да нямат право на глас, нито за кмет, нито за нищо. И някои на това изречение ми реагират, "ама така им се орязвали правата", аз без висше образование, да не би да мога да стана политик? Така се орязват и моите права, и тук някой ме пресича с думите "ама ти не си подготвен". Ами то и черния брат не е подготвен да разбере ни най-малко политическата ситуация и за кого изобщо гласува, след като не може да си напише името.. И ето така започна един спор в който бях участник.
Да не се повтарям, че трябва да се изчистят и мъртвите души. Е тогава според мен вече ще сме няколко идеи по-добре в тази система наречена демокрация.