missy каза:нека да станем 17.поне аз да се прежаля от женската алдитория,че да не е като ге* събор
Да, и няма да си сама жена. :wink:coolice каза:missy каза:нека да станем 17.поне аз да се прежаля от женската алдитория,че да не е като ге* събор
ха миси отдавна не беше влизала Ще се радваме да те видим на срещата
Okр бате. Еми който дойде. Нали ти ще дойдеш?Tsanko каза:Хехе и на мен ще ми е много приятно да се видим и запознаем
@Блинки Човека за който говорихме може би няма да може да дойде.
До, края на седмицата ще стане ясно. Даже и днес ще се обсъди това с другите админи и ще се постанат предложения. :wink:cecipenev каза:Шейховее, 24ти е, дайте да измислим заведение, една малка резервациика и да се мачкаме
Да, знаеме бате. Тази цифра е сумарно от няколко форума извън този, както и познати занимаващи се в тази област. :wink:bgkulinar каза:Мен също ме пиши.
Добре дошъл пак. :wink: Еми добре че си наминал за да видиш за срещата. Този път ще е бая внушително число. Поне по изчисленията досега.vetzkov каза:есента сбирката я пропуснах след това изчезнах за няколко месеца - сега с удоволствие ще дойда да се запознаем - нещо което чакам от многоооо време , абе с 2 думи - бройте ме и мен