cecipenev каза:Видях няколко човека от този форум и там
Приблизително колко човека сме, за да знам дали мога да взема някоя какичка да ме придружава
coolice каза:ами значи така го поснах
Петък - 20:30, Мистър Пица Лозенец, 25 човека. Черни връх 30 и нещо Срещу техникума по облекло до Бенчмарк
Да, видях се с мениджъра на заведението. Трябваше да видя как е обстановката лично - че голямо джамборе ни чака . Да уточня само, че заведението е малко по надолу към Хладилника и е на три етажа - вижда се. :wink: Срещу пазара на ъгъла на крастовището там (има сфетофар). А и сега за тези които броят сфетофарите. От НДК към Хладилника - 2-ият сфетовар.cecipenev каза:Ти вече знаеш и на кой етаж ли сме, аз не знаех :twisted:
оф олекна ми че аз иначе немоа се оправа :lol: :lol:А и сега за тези които броят сфетофарите. От НДК към Хладилника - 2-ият сфетовар.
:wink:
Blinky каза:Да, видях се с мениджъра на заведението. Трябваше да видя как е обстановката лично - че голямо джамборе ни чака . Да уточня само, че заведението е малко по надолу към Хладилника и е на три етажа - вижда се. :wink: Срещу пазара на ъгъла на крастовището там (има сфетофар). А и сега за тези които броят сфетофарите. От НДК към Хладилника - 2-ият сфетовар.cecipenev каза:Ти вече знаеш и на кой етаж ли сме, аз не знаех :twisted:
:wink: