arsenal каза:лошото че сервитиорката не е виновна че има кучка за салонен управител хм знам кво е нали на времето бачках във виктория там неискаха поне капаро всичко по тела и аре чао. Пък и няква коза да ми гледа кво съм ял, бате аз утре ще си поръчам цял хляб или нека бъдат два нарязани на филиики ама тънки, и ще ги помоля да бъдат препечени.
И като ги донесът ще кажа че съм искал ръжен хляб)))))))
Blinky каза:Тази ме загуби като клиент още преди да съм поръчал първото уиски.
@ coolice, бате май този път без бакшиши, а?
cecipenev каза:Радвам се Ем остава това, че довечера ще се запознаем, пък аз сега ще гледам да си пооправя стаята, че ще имам гостенка и ще трябва да съм представителен 8)
Беше стилно. Даже ще се грижат много добре за нас - не бях пил кафе са да изглеждам сърдит. :lol:cecipenev каза:Блинки, как мина сутринта
Blinky каза:Беше стилно. Даже ще се грижат много добре за нас - не бях пил кафе са да изглеждам сърдит. :lol:cecipenev каза:Блинки, как мина сутринта
[13:33:22] Ивайла каза: kato se skarahme togava
[13:33:26] Ивайла каза: kat me zaeba na plaja
[13:33:27] Ивайла каза: sama
[13:33:30] Ивайла каза: sedqh i si revah tam
[13:33:31] Шейх абдул ибн ал Цветомир каза: (chuckle)
[13:33:33] Ивайла каза: dokat te gledah s oniq
[13:33:35] Ивайла каза: 3te
[13:33:36] Ивайла каза: sestri
Blinky каза:Беше стилно. Даже ще се грижат много добре за нас - не бях пил кафе са да изглеждам сърдит. :lol:cecipenev каза:Блинки, как мина сутринта
Tsanko каза:Blinky каза:Беше стилно. Даже ще се грижат много добре за нас - не бях пил кафе са да изглеждам сърдит. :lol:cecipenev каза:Блинки, как мина сутринта
Хехехе и к`во сплаши ли ги с генгста вид Иначе аз пък днес се събудих с възпалено гърло но ще се опитам да дойда за малко да се видим.