Хахаха много домейни много чудо стана с тая замунда
Както казах сайта вече е онлайн.... Просто е бил паднал сървъра, а фена като е сам не смогва.....
замундата не се отваря.
Сега е момента още някоя замунда да изкочи на бял свят. И най убавото е, че с един акаунт си навсякъде. Някаква мирър база данни ли имат.
2014-03-01 - We've had problems with the domain .NET DNS's. Now they are changed and everything will be ok in the next several hours.
If you still experience difficulties opening .NET, please use Zamunda.CH.
Ясно, но си е клонинг, нали? В смисъл, можеш да си го ползваш с съществуващия акаунт от "оригинални" сайт? Абе, уж ги били бутали, а сега че чудиш в кой да влееш да теглиш.
Сори, че толкова тъпи въпроси задава, но реално не ми се налага да ги ползвам тези сайтове, но в същото време държа да съм информиран, защото този пазар е голям и богат.
Е как? При мен .нет си бачка без проблем. Да не проблема да е в София.
А арената. Последно време не чувам нищо за нея? Нещо да не би да губя позиции? Но бяха силни в началото на двата тракера. Явно доста им поотслабна популярността последно време. Все се шуми около Замунда и нищо за Арената.За мен има само основни 2 трекера - замунда.нет и пайрътбей
Замунда.нет си е само една.. за съжаление!
Аз влизам там не заради торентите /торент файловете мога да си ги сваля от всякъде/ , ами заради комюнитито /субтитри, коментари, отзиви/.
Без тях другите трекери за мен са мъртви , замунда.се ми е като резервен план когато .нет са офф.
а пък за други незнайни новоналюпили се трекерчета няма какво да говорим..
За мен има само основни 2 трекера - замунда.нет и пайрътбей
За мен kat.ph е най-добрия. Ако в Замунда няма нещо, там със сигурност го има. Вчера си свалих от там последния епизод на The Walking Dead 1080p. В Замунда имаше само 720p.