Ашколсун!Всяка година си купувам с Надя Айфони. Старите ги подарявам на рода и приятели... сега съм с 512 гига хс Макс... платен в кеш.
Имам HTC
HTC заслужават респекта на основноположници. Първите 3 телефона с Андроид са техни.Я, имало и такива хора все още
HTC заслужават респекта на основноположници. Първите 3 телефона с Андроид са техни.
Кой бранд визираш?Гласувах, но за съжаление не съм от тези, които следват тълпата. Някъде по назад сме в листата, а преди време марката беше лидер в пазара доста дълги години. Но това не означава, че няма отново да се случи. Ще си приготвя малко пуканки за цирка.
Кой бранд визираш?
Ашколсун!
Левент.
Тва с кеша как ти се удава?
iPhone 7. Без да съм фанатик, за мен това е телефон, който се е изплатил многократно. 40% от работата ми минава през него, изключително здрав (издържа на детски набези, а имам само заден кейс), имам го, откакто излезе и не мисля да го сменям, докато не сдаде багажа. Имала съм само андроиди преди това, всеки нещо бъгваше в един момент (може да е било просто кофти късмет, разбира се), този държи фронта вече много време.
iPhone 7. Без да съм фанатик, за мен това е телефон, който се е изплатил многократно. 40% от работата ми минава през него, изключително здрав (издържа на детски набези, а имам само заден кейс), имам го, откакто излезе и не мисля да го сменям, докато не сдаде багажа. Имала съм само андроиди преди това, всеки нещо бъгваше в един момент (може да е било просто кофти късмет, разбира се), този държи фронта вече много време.