Нормално, като лъжат и не си спазват обещанията - махам си подкрепата, да не съм кон с капаци - да ги подкрепям като те не си изпълняват обещанията.
Ако ще го правите този номер, не се учудвайте, че ДПС винаги е №3 или 2, защото магно гласува.Не знам кой с кого е заедно, но ако Бойко върне мандата, на следващи избори повече НЯМА да гласувам. Отивам в графата "вечно негласуващи".
Крайно време е всички да разберат, че Боко и Местан ще са заедно, ДПС ще имат заместник министри и това им е достатъчно да крадат. Реформаторите първо нека си направят конгрес да си изберат водач и тогава да правят правителство. Няма как 5 човека, да решават едновременно и да мислят еднакво, даже СДС и ДСБ не можаха да се погудят на времето, а бяха една партия. Усещам, че това ще им е за последно.днес герб и дпс-арите пак заедно.... и пак се подкрепят - КОАЛИЦИЯ БОСТАН
Бойко има хубавата черта, като види натиск и да дава назад. Не е лошо. Специално по казуса от днес.
Аз съм на мнение, че нов бардак със стари ку*ви не се прави!!! ...и все пак каквото и да кажем едва ли ще се заслушат в гласа на народа