Чесно казано точно заради методите му с YT му изгледах видео-тата и ще споделя аз какво виждам.
По принцип не си правя труда да пиша дълги постове по каквато и да е тема, но ме хвана яд, че тия гурута никнат като гъби.
Първо - тоя канал с фитнеса прави около $500 на месец, което не съвпада с показаното в един от клиповете - $3000+. Справка
https://socialblade.com/youtube/c/svetfitmusic
Второ - в тоя канал с фитнеса той не ползва музика от световни изпълнители Еминем Тупак и тн, а някакви слабо известни артисти и поради този факт няма нито един clаim от тях - демек всичките приходи ги прибира директно той.
При това положение тоя номер дето маркира видео с лична мелодия в неговия случай е само да го предпази да не му крадат съдържанието. Не виждам друг смисъл да го прави конкретно в тоя канал за фитнеса, при положение, че няма с кой друг да дели спечеленото колкото и да е малко то.
Трето - този метод който споделя да вземеш музика на Еминем и да си сложиш своя мелодия и да делите приходите на мен ми се вижда пълна имишльотина. Не съм видял нито един клип YT който прави пари по този начин. Може и да е имало, но най-вероятно вече са изтрити
Виж файлът 20903
Тука според вас някой друг освен Еминем дали прибира кинти?
Ако трябва да налучквам, този има един канал за фитнес, от който прави някви кинти, но е мнооого далеч от това което представя. И повечето от нещата които дава като методи по-скоро не работят.
А това което най-много ме изуми - по негови сметки прави близо $500 000 на месец чиста пара. Вярвате ли, че човек с такива приходи влиза на борсата да играе с $12?
Ето един интересен коментар:
Виж файлът 20902
С 2 думи ако тръгваш сега първо проучи добре нещата преди да убиеш седмици в теглене и едитване на крадени видео-та.