Такива като вас са за коша.@Blinky за коша.
Такива като вас са за коша.@Blinky за коша.
Отдавна ви казах, че тоя форум отдавна е в коша, и сте станали за резил дето си продавате страници в соц мрежите.Ние вече сме в коша, Иванчо. Чакаме те да дойдеш при нас.
Интерфейсът на XenForo ми е чужд, не знам кво съм цъкнал и кво съм игнорирал. Не е нарочно. Зор намерих бутона дето се търсят мнения. Кажи как да го оправя.
Сряда след обяд се регна да пищиш да затваряме темата, и няма и 3 дни и вече сбогом. Чичковците не щат да гледат само детския ти канал!Спри се бе, спамер. Освен румен, кой ли друг не наля в тая тема. Бахти мижитурката, да имаше как да ти скрия мненията.
О, чакай, има:
Айде, сбогом от мен.
Тука се прескочи границата, минахме към лов на вещици и помагаме на откачалката Иван да реализира личната си вендета към Румен. Не съм очаквал да го кажа, но това е прекалено. Тая тема е за коша наистина, @Blinky
Ако си спомняте - регнах се тук само заради коментирания манипулатор. Още преди да изтропа последното си видео схемата му беше ясна, но не толкова видна. Безогледно прави всичко квото му носи печалба, трие ВСИЧКИ неудобни коментари, и продължава напред.По-скоро Иванчо да си почине 1 месец от форума, да преосмисли поведението си и да се върне по-позитивен. На темата нищо и няма.
И защо си мислиш, че някой изобщо може да ме банне? Само че няма да се разправям тука, просто ще почна да ви сипвам от останалите форуми, по-яростно и от тая тема.Айде банвайте я тая откачалка иван...
Ако си спомняте - регнах се тук само заради коментирания манипулатор. Още преди да изтропа последното си видео схемата му беше ясна, но не толкова видна. Безогледно прави всичко квото му носи печалба, трие ВСИЧКИ неудобни коментари, и продължава напред.
Вече го поменувах в още един форум, всичко е точно.
Ако почнете да модерирате в негова полза - ще повлече и вас.
Както вече споменах многократно - имиджът ви е именно на безогледно модериран форум, в полза на тоя и оня. И в резултат - от години не са се появявали стойностни теми за бизнес. На мен дори ми е трудно да си представя що за бизнес е да си купиш разработена фейсбук страница примерно. Ама ваша си работа, не ви клепам по темите, не клепайте и тук.
Пък ти безогледно мрънкаш като недарена сватя.Безогледно прави всичко квото му носи печалба, трие ВСИЧКИ неудобни коментари, и продължава напред.
Спрете да мрънкате за модерация и всичко ще си е културно! Има един лаф - народът е като оная работа. Колко ГО по натискаш - толкова повече се вдига!Момче, какво модериране в негова полза те гони? Дреме ми да не казвам на какво за Виста. Просто започна да обиждаш всички тук.
Хахаххахахахаххаха вижте само как сменя страницата .... на html и аз мога да го направя и на 250 000$ хахахахах ние падаме от марс....
брато през оная работа ми е за теб, както и за твоето мнение, просто си неприятен на всички тук, а и не всички може да са бизнесмени като теб, всеки се занимава с каквото може, чисто и просто искам да кажа - ставай и се махай просто, неприятен сиИ защо си мислиш, че някой изобщо може да ме банне? Само че няма да се разправям тука, просто ще почна да ви сипвам от останалите форуми, по-яростно и от тая тема.
"Бизнесът" в България напоследък опира до това. Дребни тарикатлъци и цигании, и триене на неудобния feedback.
Това е предприемач.ком, натам е потеглил, и все натам дърпате.
Големи предприемачи голямо нещо. 5 мишока се събрали да църкат да затварят чужди теми и чужди казуси.
Спрете да ме дърляте, само вдигате темата напразно!
Един сърч към тоя дето иска да ме банва, и кво да видя, тлъст предприемач:
Търся: Добавяне на фенове към фейсбук страница
Предлагам: Добавяне на продукти/артикули
"Занимавам се с това от ученик..."
Гледам @elflame и той същия крупен инвеститор... Алъш-вериш на фейсбук и YouTube странички, с цели 1000 последователя!
Май само такива сте останали в тоя форум!