Здравейте, ще го обясня така, защото имам мениджър от youtube личен, когато правиш неща за eToro те гледат хора посещавали платформата, от там следва да получават реклами от eToro чрез Google Ads, рекламите за финанси и ивестиция са скъпи, Google ти дава процент от всяка реклама, когато клиенти от сорта на финанси и ивестиция те гледат, разбира се че ще стигнеш до това ниво за пари, ако правиш клипове тип пранк ще те гледат деца и там няма да има реклами, тук там ще има някой като мен защото са забавни клиповете и ще имам реклами на eToro и ще получаваш от там, но другата ти 99% от аудиторията ти ще им се въртят от евтините реклами и ще получаваш стотинки, заради това каналите като Аиде бг примерно им е зор, но пък те имат спонсорство на продукти и мърч дизайн.
Сега за канали ми в Америка, не няма да дам линк, мисля да го държа в тайна, има потребители от форума и те знаят канала дори го следят. Защо съм избрал да развивам канал в Америка, просто по-голям пазар и чрез него развивам още бизнеси, не съм коучър по търговия или инвестиране, давам съвети и показвам аз как инвестирам, канала има 32 хиляди последователя, като цяло не са много защото един канал като Sebastian Ghiorghiu има 236 хиляди, който следи тези среди знае много добре, за това Румбата е доста силен тук, той има голяма аудитория спрямо България, държавата е доста малка и това го прави най-големият канал за бизнес към тази сфера за сега.
Питайте защо, специално
@E-Business не продава в България, той има брутален опит в търговията, много добре знае какво е да продаваш тук в България и какво е да продаваш в Америка, разликата е огромна. За това Румен Виста е силен акаунт, има сериозно и точно отношение към хората.
Поздрави,
Станимир И