От: Какво ви е мнението за новият ми дизайн? (снимка)
Опитах се да го премахна, но като го премахна и се губи реда на страниците .. нещо не правя както трябва.. За това го направих така. Попринцип там е търсачка, но сайта няма нужда от търсачка и го използвам като прозорче за новини
а къде е дизайн? що не го направиш адаптивен, само си пойграй с @media querys, така евентуални клиенти от мобилните ще влизат
и второ, това легално ли е?
Сайта, не съм го виждал през мобилния, но за мен е завършен за влизане през пц (компютър). Освен нови услуги, ако се добавят в бъдеще и някоя правописна грешка, ако има да се поправи, друго не виждам какво да се ъпгрейдва!
Относно търсачката, www.prntscr.com/95iykj - ето това е моят код за нея (маркираният). Премахвам го и търсачката я няма. Сигурно махаш още нещо и за това се получава разбъркването.
Не! Напротив, правя безплатните харесвания! Просто, ако не са изпълнили стъпките и профилите им не са публични - ги уведомявам, че трябва да изпълнят стъпките и тогава ще си получат харесванията.
Дизайна ти ли си го правил? Ако е така е похвално, аз лично нищо не разбирам и не мога да си изработя подобен сам. Ако си използвал готов - има достааа по-добри и то безплатни, а какви платени красоти има да не говорим .
Ами редактирах го доста ( премахвах и добавях работи по него ) . Винаги ще има по-добър и по-добър. Мисля, че този съвпадна с темата на сайта и стой добре Все още ще има промени , постоянно се сещам по нещо Благодаря за мнението !