Колко години киснеш в този форум, айде събери смелост да си пуснеш една тема в фриланс сектора.И аз мразя, когато някой ми вони на комбинация от пот и чесън. Това какво общо има с казаното от мен?
Колко години киснеш в този форум, айде събери смелост да си пуснеш една тема в фриланс сектора.И аз мразя, когато някой ми вони на комбинация от пот и чесън. Това какво общо има с казаното от мен?
Колко години киснеш в този форум, айде събери смелост да си пуснеш една тема в фриланс сектора.
Бягаш от темата, добре аз ще ти помогна да си пуснеш тема, ама ми дай някакви координати какво можеш, да не се излагамеЕдва 4 години кисна. Смелост имам - нужда нямам.
Подарък без повод? Това винаги буди подозрения. Ако е от интимната половинка - подмазва се, изневерил е. Ако е от познат - подмазва се, ще иска пари, услуга...
Ако е от ухажор - знаем за какво се умилква. Може.
Мне, не знаемАко е от ухажор - знаем за какво се умилква.
Айде, щом имаш смелост да те видим и теб, построи си една тема на драфт и я пусни после в freelance and jobs. Стискаме палци.Едва 4 години кисна. Смелост имам - нужда нямам.
[/QUOTE
Ами то така става още по-абстрактно. С нещо трябва да се свързва. Все има някакъв повод. Дали е съзнателен или не. Най-малкото ако ти собствено имаш определено желание да подариш нещо на някого.Да си дойдем на думата.
А подарък без повод, пак ли зависи от това каква е жената?
Мне, не знаем
аз ще ти помогна
А сега като го осмисля това е гениално.
Има хора които не обичат подаръци, после се чудиш как да ги изхвърлиш, да не се разсърдят подаряващите..С темите на Dimitrova, може да ни избие на поезия...
Кой не обича подаръци?
Гласувам за бижутата.
Ми има ги всякакви естествено. Обаче за такива, които изхвърлят бижута не знам какво да кажа.Има хора които не обичат подаръци, после се чудиш как да ги изхвърлиш, да не се разсърдят подаряващите..
Е то има бижута от ибей за 88 цента, ама не знам колко карата саМи има ги всякакви естествено. Обаче за такива, които изхвърлят бижута не знам какво да кажа.
Някой си е играл да опакова много повече време, отколкото аз да разопаковам. Освен това събирах яко макетчета. Не виждам нищо подло.Ако го осмислиш по-задълбочено, ще осъзнаеш, че е адски подло. Да караш дете цял ден да разопакова макетче на количка... Гениално е, колкото да подариш търкащ се лотариен билет - надежда за нещо голямо, ама тцъ! Хората си подаряват талони за лотарията, знаете ли?
Най-голямото и неработещо cliché.Няма жена, която да не обича цветя и парфюми. Ако има такава, то определено е сбъркана в главата. Живите саксийни цветя са ми любим подарък, защото не всеки може да уцели парфюмния нюанс, който харесвам. Цветно-цитрусовата категория харесвам, ако някой се интересува.
Аааа, ти изхождаш от позицията, че меркантилните каки искат джипове и екскурзия до Дубай? Аз изхождам от позицията на нормална жена със скромни изисквания. Не се бутайте при кифльоците, ако не можете да си позволите скъпата им издръжка, де.Най-голямото и неработещо cliché.
Определено си зависи от годините. Казвам от годините, защото след определена възраст се гледа да се взимат идея по-практични подаръци. Второ, хубаво е да се познава човека - какви интереси има, къде може да се "оборудва" с нещо при тези интереси. Примерно, ако в фитнес маниачка, определено едни спортни ръкавици или клин. Може и някакво айподче. След това се преценява и какво празнува. Не става да вземеш за годишнина от сватба фитнес ръкавици, за РД по би вървяло. Просто ако се съобрази човека с тези 3 неща, всичко ще си дойде на мястото и вероятността да съвпадне с желанието на човека е огромна. Иначе за жена - цветето е задължително, то е към подаръка. Както и една картичка. Така избирам аз, и честно казано. За момента ми е що годе правилна методиката. Иначе винаги може да се засереш с някоя статуя - прахосъбирачка, която да не нови нищо като идея, а просто да седи на една секция и да събира прахта на помещението.Искате да направите подарък на жена за рожден ден, годишнина, сватба и т.н.
Как избирате подарък, съобразен с повода?