Престанете да се подигравате на горкия силиконов ром. Ксенофоби, само защото е мъж, ром и има силикон не го възприемате, нали? Тесногръди байганьовци!
Брат, може да съм груб и недодялан, може да ходя брадясал като поп, ама не съм травестит :lol:Ех, не разбирам защо сипвате така грозно при положение, че не се знае вие на какъв 'хал' сте
Имало два конкурса в България със същото име - единия се изписвал на кирилица, другия на латиница....
Ако е истинският мисис България ще е за травестити :lol:Аз пък ще организирам трети конкурс, който ще е с мото: "Истинският Misis България".
Така е, но не всички се раждат красиви и не мисля, че е ок да се подиграваме на тези които не са.. прекалено е повърхностно
За тези, които не са чели предишния ми пост - Аз също също не одобрявам, че въобще се е явила на конкурс за красота............................
Ако е истинският мисис България ще е за травестити :lol:
Прав си, трябва да се разработи и тая пазарна ниша, а клиентите ще са богати арабели. Те си падат по мъжки дупетаМи то вече жени не останаха, само разни травестити... които и те не знаят какви са...
:-o
Need, метафората гавра с труп чувал ли си я?
Е хубаво де, като е изрод, ние какво сме виновни?Определено е обидно да представя държавата ни пред света, по този въпрос две мнения няма, но едно е да се възмущаваш и да си против това, друго е да даваш определения и квалификации от типа изрод и т.н.
Определено е обидно да представя държавата ни пред света, по този въпрос две мнения няма, но едно е да се възмущаваш и да си против това, друго е да даваш определения и квалификации от типа изрод и т.н.
Определено е обидно да представя държавата ни пред света, по този въпрос две мнения няма, но едно е да се възмущаваш и да си против това, друго е да даваш определения и квалификации от типа изрод и т.н.