От: Какво мислите за казармата?
Историческата дисциплина се свежда до там да стенеш, да се обръснеш, да се изкъпеш и да си готов за работа. Ако това не го научи човек с или без казарма е за никъде.
Познавам 100 човека, дето не са били в казарма, но са много чисти, миришат на хубаво, работят, избръснати са и могат да счупят главата на всяко тартикатче, което си мисли, че хванало господ за шлифера.
Животът учи не скапаната казарма, пълна с хафяви елементи, пияници, селтаци и всякаква измет. Отгоре на всичко някакъв мустакт идиот издава заповеди, кой си ти бе тъпак?
Некой станал с оная работа на криво и понеже е баритон крещи, абе пич нали се сещаш, че преди да дойда в тая тъпа казарма съм тренирал 4 спорта бе, в това число карате, баскетбол, футбол, малко бокс и с кво ще ме изненадаш. Гониш ме по устав, изпълнвам ти го.
Имаше един нещо ми подивкваше само прищраках с рамата на АК и тоя се насра, а беше офицер. Е това сте шапкарите страхливци и тъпаци с връзки. Айде стига сте ме дразнили вече с тия кретенизми, некви тука хлапетии на мене за казарма, ще ми говорят колко било мъжко и полезно пфффффффф....